25 / 04 / 2024

Ali Nuhoğlu: Fikirtepe’de vatandaşın daha fazla bekleyecek sabrı kalmadı!

Ali Nuhoğlu: Fikirtepe’de vatandaşın daha fazla bekleyecek sabrı kalmadı!

Fikirtepe’de mimari proje onayının bakanlıktan Büyükşehir’e geçmesinin süreci uzattığını belirten Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, biz 2 yıldır bekliyoruz 1 ay daha bekleriz ama vatandaşın daha fazla bekleyecek sabrı kalmadı dedi…




Ali Nuhoğlu: Fikirtepe’de vatandaşın daha fazla bekleyecek sabrı kalmadı!


3 yıldır dönüşümün başlayamadığı Fikirtepe’de geçtiğimiz haftalarda Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin “Fikirtepe’de 15 güne kalmaz kazmayı vuracağız” açıklaması müteahhitlere umut oldu. Eski imar planlarına yapılan itirazlardan dolayı harfiyat çalışmaları yapılmasına rağmen inşaat çalışmalarının başlayamadığı Fikirtepe’de gözler şimdi yeni plan notlarına çevrildi. 


Sabırlar tükendi

Fikirtepe yeni plan notlarının 1 hafta içinde askıya çıkacağını belirten Nuhoğulu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, Fikirtepelilerin daha fazla bekleyecek sabrı kalmadı dedi. 


2 yıldır bekliyoruz 1 ay daha bekleriz

Yenitepe Kadıköy projesinin mimari projesini İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü’ne onaya verdiklerini belirten Nuhoğlu, “Fikirtepe’de ruhsatlar dönüşüm müdürlüğü tarafından veriliyor ancak öncesinde Ankara’dan onay alınması gerekiyor. Bu da süreci uzatıyor. Çünkü bu büyüklükteki bir projenin onay aşaması takdir edersiniz ki çok kısa sürmez. Ama önemli değil,  2 yıldır bekliyoruz 1 ay daha bekleriz. Seçim öncesi ruhsatımızı alıp yola devam etmeyi istiyoruz” dedi. 



Geri Dön