17 / 04 / 2024

Ali Nuhoğlu: İstanbul’un 5 gözde caddesi Fikirtepe’de doğacak!

Ali Nuhoğlu: İstanbul’un 5 gözde caddesi Fikirtepe’de doğacak!

Kadıköy Fikirtepe'de yer alan ve konut, ofis ve ticari alanların bulunduğu “Yenitepe Kadıköy” karma projesi ile ilgili açıklama yapan Ali Nuhoğlu İstanbul’un 5 gözde caddesinin Fikirtepe’de yeniden doğacağının altını çizdi...





20 yılı aşkın süredir gayrimenkul sektöründe özellikli projelere imza atan Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’de konut, ofis ve ticari alanların bulunduğu “Yenitepe Kadıköy” karma projesini hayata geçiriyor. Uzun zamandır merakla beklenen projede A+ kalitesinde 1.100 konut inşa edilecek. Metrekaresi 4.400 TL’den başlayan fiyatlarla ön satışa çıkan “Yenitepe Kadıköy” hakkında Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, “Fikirtepe, İstanbul’un en gözde semti olacak. Kısa sürede metrekare fiyatları 6.000 doları bulacak. 5 yıliçinde 1.5 milyon metrekare alanda 40-50 bin konutun yer alacağı Fikirtepe, İstanbul’un merkezinde modern yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşılayan tek semt olacak. İstiklal, Bağdat, Abdi İpekçi, Nispetiye ve Rumeli caddelerinin kalitesinde 5 ana cadde, tek bir semtte yürüyüş mesafesinde yeniden doğacak” dedi.


Türkiye’nin sembol yapıları arasına giren pek çokprojede imzası bulunan Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat, İstanbul AnadoluYakası’nın en merkezi lokasyonu Kadıköy Fikirtepe’de “Yenitepe Kadıköy” projesinin ön satışlarına başladı. İstanbul’un diğer lokasyonlarındaki benzer projelerden farklı olarak, 1,5 milyon metrekarelik alanda 5 yıl içinde yaklaşık 40-50 bin konutun yer alacağı Fikirtepe’de hayata geçen “Yenitepe Kadıköy”de A+ kalitesindeki konutlar B-B+ fiyatlarla satışa çıkacak.


“İstiklal, Bağdat, Abdi İpekçi, Nispetiye ve Rumeli Caddeleri tek bir semtte”


İstanbul Four Seasons Otel’de düzenlenen tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında, Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, “Fikirtepe 1800’lü yıllarda fikir üretilen bir merkezmiş. Dönüşümle birlikte tekrar eski kimliğine kavuşacak. 5 yıl içinde 1,5 milyon metrekare alanda hepsi birbirinden iddialı yaklaşık 50 bin konut yer alacak. İstanbul’un merkezinde, 5 ana arteri bulunan, bulvar ve caddelerin yer alacağı, planlı yapılaşmış yeni bir semt doğacak. Fikirtepe’de İstiklal, Bağdat, Abdi İpekçi, Nispetiye ve Rumeli Caddelerinin kalitesinde 5 ana cadde tek bir semtte yürüyüş mesafesinde bulunacak. Dünyanın önemli markaları, restoran ve galeriler bu caddelerde yer almak için yarışacak. Bizim projemiz “Yenitepe Kadıköy”de A+ kalitesinde 1.100 daireyi 4.400 TL’ye ön satışa çıkardık. Kısa sürede metrekare fiyatları 6.000 dolara ulaşacak. Çünkü İstanbul’un merkezinde tüm ihtiyaçları karşılayacak karma projelere sahip bu kadar geniş bir semt yok” dedi.





Geri Dön