28 / 03 / 2024

Ali Nuhoğlu'ndan İstanbul'un vizyonu semineri!

Ali Nuhoğlu'ndan İstanbul'un vizyonu semineri!

Ali Nuhoğlu İstanbul'un vizyonu adlı seminer verecek. Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu gayrimenkul sektörünün öncelikli ve önemli gündemi olan ‘İstanbul’un Gelişimi ve Pazarlanması’ konularını anlatacak.



Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ve Gayrimenkul Geliştirme Akademisi tarafından düzenlenen seminerde, Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı  Ali Nuhoğlu gayrimenkul sektörünün öncelikli ve önemli gündemi olan ‘İstanbul’un Gelişimi ve Pazarlanması’ konularını anlatacak. 


Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde 5 Nisan 2014 Cumartesi günü, saat 14:00 – 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek seminerde Nuhoğlu ‘Bir Şehrin Gelişmesinde ve Pazarlanmasında Özel Sektör ve Kamu Sektörü İşbirliğinin Önemi’ ve ‘Dönüşen,  Gelişen Fikirtepe Bölgesi’  başlıklı konuları, Nuhoğlu İnşaat’ın kamu ortaklı projelerindeki deneyimleri ile ele alacak.  Seminer halka açık ve ücretsiz olarak düzenleniyor. 


Küresel ekonomi ortamında insanların ve yatırımların serbestçe dolaşımının kolaylaşması, şehirlerin ticaret, turizm, eğitim, sağlık merkezi olma, yatırımları ve nitelikli iş gücünü çekme potansiyellerini arttırmaya başladı. İngiltere’de 70’li yıllarda eski sanayi şehirlerinde başlayan ve 90’ların sonunda 11 Avrupa ülkesinin ‘Şehir Pazarlama Birliği’ni kurması ile devam eden süreçle, şehre yatırımcı çekme yarışı da hızlandı. İstanbul’un tarihi, çoğrafi, ticari, demografik ve sosyal özellikleriyle yatırımcı çekme yarışındaki potansiyelinin değerlendirileceği seminer 5 Nisan'dasaat 14.00'te Kadir Has Üniversitesi Cibali kampüsünde gerçekleştirilecek.


Geri Dön