24 / 04 / 2024

Ali Pehlivanoğlu 57. mağazasını İzmir'de açtı!

Ali Pehlivanoğlu 57. mağazasını İzmir'de açtı!

Ali Pehlivanoğlu Şirketler Grubu 57'nci mağazasını İzmir Örnekkey'de açtı. Yeni mağazada Ali Pehlivanoğlu markasının yanı sıra balık, unlu mamüller, kuru temizleme ve birçok farklı markanın özel reyonları bulunacağı belirtildi.



Kaliteli hizmet anlayışı içerisinde yerli sermaye ile hizmet veren Ali Pehlivanoğlu Şirketler grubu 57'nci mağazasını  İzmir  Örnekköy'de hizmete açtı. Açılışa Ali Pehlivanoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Pehlivanoğlu evsahipliğinde vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Açılışta Konuşan Ali Pehlivanoğlu, "Ülkemizin yaşadığı zor günlerden dolayı abartılı ve eğlenceli bir açılış yapmadık, sade bir törenle Örnekköy mağazamızı açıyoruz.



İlerideki mağaza açılışlarımızda daha coşkulu törenler yapacağız. Kurban Bayramı'na kadar beş mağaza daha açma hedefimiz vardı. Mağazalarımız hazırlanıyor. Bu açılışımızın ardından Ayvalık, Akhisar, Milas ve Edremit'te açılışlar yapacağız.


İsmimizin yer etmesi önemli


Örnekköy mağazasını faklı bir konseptte açtıklarını belirterek sözlerine devam eden Pehivanoğlu, "Bu mağazamız farklı konsept açısından uygun bir mağaza. Beş yüz metrekarelik bir mağaza.



Bu yüzden içerisinde balık, unlu mamuller ve kuru temizleme markaları kendilerine özel reyon açacak. Yani burada halk ne istiyorsa bulacak. Ayrıca mağaza sayısı olarak çok fazla büyüme hedefimiz yok. Dört mağaza kapattık kardeşlerimizle olan ayrılığımızdan dolayı.



Ancak ayrılık protokolümüzde herkesin kendi ismini yazması gerektiği yer alıyor. Burası Ali Pehlivanoğlu. Kardeşler arasında tatlı bir rekabet olmalı. Bu kapsamda yeni mağazalar açmaktan ziyade Ali Pehlivanoğlu isminin vatandaşlarımız arasında yer etmesine önem veriyoruz" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön