28 / 03 / 2024

Ali Pehlivanoğlu'ndan İzmir'e toplu konut projesi!

Ali Pehlivanoğlu'ndan İzmir'e toplu konut projesi!

Pehlivanoğlu Marketler Zinciri'nin kurucusu Ali Pehlivanoğlu, kısa bir süre önce adım attığı gayrimenkul sektöründe büyük bir çıkış yapıyor. Şirket, Torbalı Ayrancılar'da 517 dairelik yatırım yapıyor.



Pehlivanoğlu Marketler Zinciri'nin kurucusu Ali Pehlivanoğlu, kısa bir süre önce adım attığı gayrimenkul sektöründe büyük bir çıkış yaptı. 2015 yılında İzmir'in yeni gelişim bölgesi olan Torbalı Ayrancılar'da başladığı 517 dairelik toplu konut projesinde hızla yol almaya devam ediyor. 


Temel atılacak 


Ali Pehlivanoğlu'nun sahibi olduğu SİZA Gayrimenkul Limited Şirketi, 517 dairelik 11 bloktan oluşan projenin ilk 2 bloğunu 2016 Mart ayında tamamlandı. Ali Pehlivanoğlu, 3. bloğun temel atma töreninin de çok yakında olacağını belirten Ali Pehlivanoğlu, satışlar için özellikle taiz oranlarının düşmesini beklediklerini belirtti. Zemin ve 9 katlı 11 bloktan oluşan proje kapsamında, 88 adet 52 metrekare büyüklüğünde 1+1, 319 adet 86-89 metrekare büyüklüğünde 2 + 1 ve 110 adet 140 metrekare büyüklüğünde 3+1 konut yapılacak. Pehilivanoğlu, sosyal donatı alanlarını da kapsayan projelerinin çok beğenildiğini söyledi. 





Milliyet Ege Ek




Haber Milat Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



İzmir'in yeni çekim merkezi Torbalı'nın çehresini değiştirecek, ilçe merkezindeki 21 bin 310 metrekarelik çok değerli alan,  TOKİ  tarafından arsa karşılığı Belediyeye tahsis edildi. 


Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 26 Mayıs'ta karşılıklı tapu işlemlerini yapacaklarını açıkladı. Örnek projeler Türkiye'nin en büyük çevre yati: rımlarından biri olan 22 kilometre uzunluğundaki Fetrek Çayı Sultanlar Vadisi Projesi'nin Torbalı'da hızla devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez: "Kısa süre önce de Devlet Demir Yollarına ait ilçe merkezindeki 15 bin metrekarelik çok değerli bir alanın belediyemize devri yapıldı. İlçenin tam merkezinde 21.310 metrekarelik bir alanı ilçemize kazandırdık. 

Torbalı'nın çehresini değiştirecek projelere sahne olacak muhteşem bir alanın imzasını atıyoruz. Burada uygulayacağımız projeyi kamuoyuyla paylaşacağız. Bu üç projede sadece İzmir'e değil, Türkiye'ye örnek olacak büyük bir değer ve kazanımdır" dedi. 



Milat


Geri Dön