29 / 03 / 2024

Ali Uğur Akbaş: Kentsel dönüşümde kimse mağdur edilmeyecek!

Ali Uğur Akbaş: Kentsel dönüşümde kimse mağdur edilmeyecek!

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi ( MHP ) Çukurova Belediye başkan adayı Ali Uğur Akbaş, hazırladıkları kentsel dönüşüm projesiyle kimseyi mağdur etmeyeceklerini söyledi. Yapacağım projelerimle beni değerlendirin...



MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Çukurova Belediye başkan adayı Ali Uğur Akbaş, hazırladıkları kentsel dönüşüm projesiyle kimseyi mağdur etmeyeceklerini söyledi. Yapacağım projelerimle beni değerlendirin. 



MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Çukurova Belediye başkan adayı Ali Uğur Akbaş, hazırladıkları kentsel dönüşüm projesiyle kimseyi mağdur etmeyeceklerini söyledi.


Belediye Evleri ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan MHP adayı Ali Uğur Akbaş, rantçı değil, halkçı bir dönüşüm yapacaklannı söyledi. Belediye Evlerinde vatandaşlara projelerini anlatan Akbaş, "Buranın sorunlarını yakından biliyorum. Asfalt, çöp toplama, sinekle mücadele gibi konularla bana hizmet yaptı demeyin. 


Yapacağım projelerimle beni değerlendirin. Sizlerin vereceği desteklerle 30 Mart itibarıyla Çukurova'nın belediye başkanı olacağım. 


MHP rüzgârı her yerde esiyor. Şu son günlerde biraz daha fazla çalışarak bu işi bitiririz." dedi.MHP adayı Ali Uğur Akbaş, ulaşılamayan başkan değil, her zaman halkının yanında olan bir başkan olacağını ifade ederek, "Amacımız seçim kampanyası süresince herkese ulaşabilmektir. Bunun içinde aralıksız çalışıyorum. Yaptığımız planlama doğmltusunda mümkün olduğu kadar vatandaşlarımızla hep birlikte oluyoruz. 

Çalışmalarımızın karşılığını da alıyoruz. Belediye Evlerindeki kentsel dönüşüm hamlesi için düğmeye basacağız. 


Adana tarihinde görülmemiş kentsel dönüşümü yapacağız. Bu kapsamda, vatandaşımızın haklarını koruyup onlarla el sıkışarak modem konutlarda daha sağlıklı koşullarda yaşamlarınızı sağlayacağız. Kesinlikle kimse mağdur edilmeyecek." diye konuştu. 


Ortadoğu Gazetesi 


Geri Dön