26 / 04 / 2024

Güzelbahçe'deki yapılaşma ilçelere örnek olacak!

Güzelbahçe'deki yapılaşma ilçelere örnek olacak!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Yeniev Grubu'nun Kurucu Ortağı İnşaat Mühendisi Ali Yeniev, Güzelbahçe'deki yapılaşmanın disiplinli ve yönetmeliklere uygun olduğunu belirterek diğer ilçelere örnek olacağını söyledi.



1989 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Yeniev Grubu, uzman ekibi ile çalışmalarına devam ediyor.


Yeniev Grubu Kurucu Ortağı İnşaat Mühendisi Ali Yeniev, yaklaşık 26 yıldır serbest mimarlık mühendislik proje ve teknik yönetici olarak Güzelbahçe ve civarında yaptığı lüks villalarla malikanelere ve katlı yapılara 'Giizelbahçe'yi Şekillendiren Adam' ünvanını aldı. İnşaat mühendisi Ali Yeniev, yapı sektöründe herkes müteahhit, herkes inşaatçı olabiliyor, fakat deprem yönetmeliği ile yapıda pek çok şey değişti. Daha nizami ve kontrollü binalar yapılmaya başlanıldı. Yapı denetimli ve depreme dayanıklı yapılarla, inşaatçılık sorumluluk isteyen sürekli iş takibi gerektiren meslek halini aldı. İnşaat sektörü para kazanma alanı değil sorumluluk isteyen iş kolu oldu" dedi. Yeniev, "Küçük ya da büyük her yeni bina veya tadilat projesinde bir teknik eleman ile çalışmak sizlere isteklerinizi gerçekleştirmek üzere yaratıcı hayal gücünü, bir projeyi gerçekleştirme sürecinde maddi kaynaklarınızın verimli şekilde kullanılmasını ve sürecin her aşamasının bir uzmanın kontrolü altında yürütüleceğini bilmenin sağladığı güven duygusunu kazandırır. Bu nedenle herhangi bir proje planlama sürecinin ilk aşamalarından itibaren bü1 mimar ve bü' mühendis ile çalışmalısınız" dedi. 


Maksimum verimlilik 

"Boyutları ne olursa olsun herhangi bir yapılaşma projenizde öncelikle bizimle görüşün" diyen Yeniev, "Bu sadece estetik değeri yüksek sonuçlar elde etmek için değil, binanızın ömrü süresince etkin kullanılması ve böylece elde edilecek maksimum verimliliğin sağlanması için gereklidir. Yeniev Grubu sizi anlar, isteklerinizi hayal ettiğiniz yaşam biçimini kavrayabilir ve onları yaratıcı çözümler ile mekanlarda somutlaşürabilir. Yeniev Grubu eğitimi ve mesleki bilgisi ile yapının bütününü tasarlar ve size yapınızın gerçekleşmesi sürecinde gerekli tüm diğer hizmetler için danışmanlık yapar, çalışmaları planlar, koordine ve kontrol eder" dedi. Ali Yeniev "Güzelbahçe yarım adanın güzel yüzü olarak biliniyor. Burada yapılaşma daha disiplinli ve yönetmeliklere uygun. Güzelbahçe'deki yapılaşma diğer ilçelere de örnek olacaktır. Yeniev Grubu olarak Güzelbahçe ve Uıla'da tamamladığımız toplu siteler ve müstakil villalar grubumuzun gururu olarak yurtdışından da ciddi teklifler aldı, yurtdışı projelerimiz ve anlaşmalarımız bitme aşamasına geldi" dedi. 


Yeni Asır Ek


Geri Dön