28 / 03 / 2024

Aliağa'da kapalı spor salonunun temeli Cumartesi günü atılıyor!

Aliağa'da kapalı spor salonunun temeli Cumartesi günü atılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 24. Akıllı Kapalı Spor Salonunun temelini 30 Kasım günü Aliağa’da atacak. Salonun temel atma töreni İzmir’in belediye başkanlarını ve sivil toplum kuruluşlarını, İzmir ve ilçelerin kanaat önderlerini Aliağa’da buluşturacak...



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz’la birlikte ilçe belediye başkanları tarafından temeli atılacak olan Spor Salonu 3 ayda tamamlanarak Şubat ayında hizmete girecek.


ALİAĞA’DA BÜYÜKŞEHİR YATIRIMLARI SÜRÜYOR

Aliağa,  İzmir  Büyükşehir Belediyesi ve Aliağa Belediyesi işbirliğinde her gün yeni yatırımlarla tanışıyor. Aliağa Belediyesi’nin kentte çeşitli tesis projeleri tamamlanma aşamasına gelirken şimdi de İzmir Büyükşehir Belediyesi kente yapacağı “Akıllı Salon”un temelini 30 Kasım’da düzenlenecek törenle atıyor. Belde ve ilçelere bu güne kadar 23 spor salonu kazandıran Büyükşehir Belediyesi, 24. Salonu Aliağa’da 3 ayda inşa edecek. Prefabrik olarak inşaa edilecek salon, spor karşılaşmalarından sosyal ve kültürel etkinliklere kadar her alanda Aliağa halkına hizmet verecek.


BAŞKAN OĞUZ: AZİZ KOCAOĞLU’NA KENTİMİZE KATKILARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, Aliağa Yeni Mahalle’de Aliağa Anadolu Lisesi karşısında temeli atılacak olan spor salonunun açılışına tüm Aliağa halkını davet etti. Aliağa’nın 30 yıllık altyapısını Büyükşehirle birlikte yenilediklerini söyleyen Başkan Oğuz, “Dere ıslahından İçme suyu şebekesinin yenilenmesine, Arıtma yapımından yolların asfaltlanmasına kadar Büyükşehirle birçok hizmeti vatandaşlarımıza sunduk. Şimdi Büyükşehir belediyemiz, Aliağa’ya çok amaçlı Akıllı bir Spor salonu yapıyor. Aliağa Belediyesi olarak biz, salonun yer tahsisi ve plan tadilatını yaptık. Büyükşehir ise projelendirdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na Aliağa’ya katkılarından dolayı teşekkür ediyor, tüm halkımızı Cumartesi günü saat 11.00’de yapacağımız temel atma törenine davet ediyorum” dedi.


ÇOK AMAÇLI “AKILLI” KAPALI SPOR SALONU

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin törenle temelini atacağı akıllı salon, bin 345 m2 kapalı alana sahip. Salonda; 705 m2’lik sahne, 175 m2’lik fuaye, mutfak-büfe, antrenman salonu, ofis, bay- bayan wc-duş ve soyunma odaları yer alacak. ‘Açılıp kapanabilen” tribünleri sayesinde sahne ve spor salonunu birlikte barındıracak tesis, Şubatta tamamlanacak. Aliağa Anadolu Lisesi yanında yapılan salon, vatandaşların sportif ve sosyal faaliyetleri için yeni buluşma noktası olacak.




Geri Dön