23 / 04 / 2024

Aliağa'da kentsel dönüşüm masaya yatırılacak!

Aliağa'da kentsel dönüşüm masaya yatırılacak!

İzmir Kent Federasyonu, Aliağa Belediyesi ve Aliağa Ticaret Odası işbirliğinde düzenlenecek olan Kentsel Dönüşüm Konferansında, dönüşümle ilgili merak edilen tüm sorular ilgili kurumlar tarafından yanıtlanacak...



Türkiye'nin en büyük sanayi kentlerinden Aliağa'da kentsel dönüşüm masaya yatırılacak.  İzmir  Kent Federasyonu, Aliağa Belediyesi ve Aliağa Ticaret Odası işbirliğinde düzenlenecek olan "Kentsel Dönüşüm Konferansında, dönüşümle ilgili merak edilen tüm sorular ilgili kurumlar tarafından yanıtlanacak. Kentsel dönüşümle ilgili tüm kurumların temsilcilerinin bulunacağı konferans 21 Şubat Cuma günü saat 14.00'de Aliağa Ticaret Odası Konferans Salonu'nda yapılacak. Toplantıya vatandaşların yanı sıra yapı sektörü temsilcileri ile kurum ve kuruluşlardan temsilciler de katılacak. 


Sektör bir araya gelecek 


Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka, kentsel dönüşümün son dönemde çok konuşulduğunu ancak ortada bilgi karmaşası bulunduğunu belirterek, "İzmir'in bütün şehir merkezinde ve içinde Aliağa'nın da olduğu 21 ilçesinde uygulanacak kentsel dönüşüm konusunda bilgi kirliliği yaşanıyor. Bu duruma son vermek için Kentsel Dönüşümle ilgili 8-10 kurumun yetkililerini vatandaşlarımız ye sektör temsiİdleri ile bir araya getiriyoruz. 


İzmir Kent Federasyonu, Belediyemiz ve Odamız işbirliğinde önemli bir çalışmayı gerçekleştireceğiz. Kentsel dönüşümle ilgili sorusu olan, işleyişi ve uygulamaları merak konferansının yapılması önerisi getirdi. Biz de eden herkesi 21 Şubat Cuma günü saat Ticaret Odamızla işbirliğinde bu konferansı 14.00'deki konferansımıza bekliyoruz" dedi. yapmaya karar verdik. Kentsel dönüşümle Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut ilgili tüm kurumlar, vatandaşlar ve inşaat Oğuz da, "İzmir Kent Federasyonu (İZKEF) sektörünü bu toplantıda buluşturarak merak Başkanı Sayın Turgay Yokuş beni ziyaret edilen konuların açıklığa kavuşmasına ederek Aliağa'da bu konuda bir bilgilendirme yardımcı olacağız" dedi. 


Yenigün Gazetesi 


Geri Dön