29 / 03 / 2024

Aliağa'da SN Park 2. Etap konutlarının temeli atıldı!

Aliağa'da SN Park 2. Etap konutlarının temeli atıldı!

Aliağa'da gerçekleştirdiği toplam 600 konutluk projede, SN LİFE'tan sonra satışa çıkarılan SN PARK 1. Etap konutları da yoğun ilgi görürken, SN PARK 2. Etap konutlarının temeli atıldı.



Fabrika, toplu konut ve rezidans başta olmak üzere yurtiçi ile dışında pek çok dev projeyi hayata geçiren Nurem inşaat AŞ ve Sürmeli Gayri Menkul Geliştirme AŞ'nin izmir Aliağa'da gerçekleştirdiği toplam 600 konutluk projede, SN LİFE'tan sonra satışa çıkarılan SN PARK 1. Etap konutları da yoğun ilgi görürken, SN PARK 2. Etap konutlarının temeli atıldı.


SN PARK projesinde 79 bin TL'den satışa sunulan ilk etap konutlarının 45 gün gibi kısa bir sürede %90 seviyeside satışının gerçekleştirildiğini açıklayan şirket yetkilileri, temeli geçtiğimiz haftasonu atılan SN PARK konutlarında 2. etap satışlarına çok kısa sürede başlanılacağını açıkladı. Satışı gerçekleştirilen SN PARK 1. Etap konutlarının Aliağa dışında İzmir, İstanbul ve Ankara'dan da birçok yatırımcıya satıldığını belirten Şirket yetkilileri, 'Aliağa yatırım çeken bir bölge olarak çok fazla talep topluyor. Bu konuda Aliağa dışından müşterilerimizde gördüğümüz yoğun talep bizleri de çok sevindirdi. Bu Aliağa için de çok önemli' diyerek açıklamalar da bulundular. Buradan konut alan kazanır SN PARK 2. Etap konutlarında da daha önceki projelerde olduğu gibi insanların ferah bir şekilde oturacakları metrekareleri gözönüne aldıklarını söyleyen Nurem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Uzun, 'İhtiyacınız kadar ödeyin anlayışıyla fiyatları cazip hale getirdik. Kaliteyi ve güveni uygun fiyatlarla buluşturduk' dedi. 



Haber Ekspres 


Geri Dön