18 / 04 / 2024

Alipaşa ve Küçükkılıçlı'da hangi yatırımlar yapılacak?

Alipaşa ve Küçükkılıçlı'da hangi yatırımlar yapılacak?

Silivri Belediyesi Mahalle Konseyi Halk Toplantıları Alipaşa ve Küçükkılıçlı Mahalleleri ile devam etti. Silivri Belediyesi Mahalle Konseyi çalışmaları kapsamında düzenlenen halk toplantıları Alipaşa ve Küçükkılıçlı Mahalleleri’nde devam etti.




Silivri Belediyesi Mahalle Konseyi Halk Toplantıları Alipaşa ve Küçükkılıçlı Mahalleleri ile devam etti.

Silivri Belediyesi Mahalle Konseyi çalışmaları kapsamında düzenlenen halk toplantıları Alipaşa ve Küçükkılıçlı Mahalleleri’nde devam etti. CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Sorumluları ile muhtarların da eşlik ettiği toplantılarda bir yıl boyunca yapılan çalışmalar ve 2016 yılında yapılması planlanan projeler görüşüldü. Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlı, belediyenin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi vererek, planlanan projeleri paylaştı. Alipaşa Muhtarı Metin Gürsu ve Küçükkılıçlı Muhtarı Göksel Girdin de toplantılarda yer aldı.


ALİPAŞA


2015 Yılında Alipaşa’da Neler Yapıldı?


Silivri Belediyesi 2015 yılı yatırım faaliyetleri kapsamında Alipaşa Mahallesi’nde İbrişim Sokak, Neyzen Sokak ve Erkoç Sokak’ta toplam 26.210 metrekare tuvenan malzeme ile yol zemin iyileştirmesi yapıldı. Erkoç Caddesi asfaltlama çalışmaları belediye ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Fethi Erkoç İlkokulu ve Ortaokulu kapı imalatları yapıldı. Okulu 670 kg sıvı temizlik malzemesi, 30 adet rulo çöp torbası ve 494 kg boya verilmiştir. Okula doğal tesisatı döşendi.  Anaokulu bahçesinin bitkilerin ve çocuk oyun grubunun bakımı düzenli olarak yapılmaktadır. Muhtarlık binası önünde düzenli peyzaj düzenleme çalışmaları yapılmaktadır. Cami bahçesine mevsimlik çiçek dikimi ile genel temizlik ve bakım çalışmasının yanı sıra cami içi temizliği de belediyemiz tarafından yapılmaktadır. Aile Sağlığı Merkezi bahçesinde çevre düzenlemesi ve peyzaj düzenleme çalışmaları da belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilmektedir.


2016 – 2019 Yılları Arasında Neler Yapılacak?


Silivri Belediyesi 2016 yılı yatırım faaliyetleri kapsamında; Alipaşa Mahallesi Derinyol Sokak’ta tretuvar imalatı yapılacak. Geçtiğimiz yıl Silivri Belediyesi tarafından yapılan ve açılışı gerçekleştirilen Alipaşa Spor Sahamızda aydınlatma çalışmaları gerçekleşecek. Minare Sokak’ta park düzenlemesi yapılacak. Mahalleye düğün salonu yapılması planlanmaktadır.


KÜÇÜKKILIÇLI


2015 Yılında Küçükkılıçlı’da Neler Yapıldı?


Silivri Belediyesi 2015 yılı yatırım faaliyetleri kapsamında Küçükkılıçlı Mahallesi Maltepe Sokak, Sarımehmet Sokak ve Sivat Sokak’ta toplam 12.451 metrekare tuvenan malzeme ile yol zemin iyileştirmesi yapılmıştır. Mahalle genelinde yağmur suyu hattı imalat ve tadilat çalışması gerçekleştirildi. Küçükkılıçlı Meydanı Atatürk Anıtı çevresinde cami bahçesinde genel temizlik, bakım ve mevsimlik çiçek dikimi çalışmaları düzenli şekilde yapılmaktadır. Mahallede bulunan çocuk oyun grubu yenilendi, spor aleti montajı yapıldı.


2016 – 2019 Yılları Arasında Neler Yapılacak?


Silivri Belediyesi 2016 yılı yatırım faaliyetleri kapsamında; Küçükkılıçlı Mahallesi Işık Sokak’ta Spor Sahası ve Gölcük Sokak’ta Çocuk Parkı düzenlemesi planlanmaktadır. Mahalle muhtarlığının bulunduğu binaya doğalgaz anakolon tesisatı yapılarak, muhtarlık için gerekli ısıtma tesisatının da yapılması planlanmaktadır. 



Silivri Belediyesi




Geri Dön