19 / 04 / 2024

Aljawad İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aljawad İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aljawad İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Moatasem Halabieh, Montaser Halabieh, Ali Hlabia tarafından 150 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Mayıs'ta kuruldu.



Aljawad İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Moatasem Halabieh, Montaser Halabieh, Ali Hlabia tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu. 


Aljawad İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT A.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. B.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. C.Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. GIDA a.Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. b.İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. 



Geri Dön