25 / 04 / 2024

Alkan Hastanesi iflas etti, şimdi binasını kiraya veriyor!

Alkan Hastanesi iflas etti, şimdi binasını kiraya veriyor!

Mülkiyeti Müflis Alkan Sağlık Hizmetleri A.şž.ye ait olan Ankara III. Bölge çankaya 'daki 1100 metrekare arsa ile üzerine inşa edilen Alkan Hastanesi binası mevcut hali ile kiraya verilecek



Mülkiyeti Müflis Alkan Sağlık Hizmetleri A.şž.ye ait olan  Ankara  III. Bölge çankaya 'daki 1100 metrekare arsa ile üzerine inşa edilen Alkan Hastanesi binası mevcut hali ile kiraya verilecek.

Kiralamanın detaylı bilgileri şöyle:

Müflis Alkan Sağlık Hizmetleri A.şž İflas İdare Memurluğundan
Hastane kiralanmasına ilişkin ihale ilanı
İflas İdare Memurluğumuza iletilmiş olan bir talep üzerine;
Mülkiyeti Müflis Alkan Sağlık Hizmetleri A.şž.ye ait olan Ankara III. Bölge çankaya ilçesi çukurca Birlik Mahallesi, 8.Cadde 103 sokakta kain imarın 2611 Ada 5 sayılı parselini teşkil eden 1100m2 miktarındaki arsa ile üzerine inşa edilen 10 Kapı Nolu Alkan Hastanesi binası, mevcut hali ile (hastane ruhsatı olmadan), yazılı teklif alınmak sureti ile, Müflis şžirket İflas İdare Memurluğu tarafından belirlenecek koşullar dahiline (tercihen yıllık kira ödemeli) kiraya verilecektir. İhale şartları Ankara İflas Müdürlüğü'nün 2003/13 sayılı dosyasından öğrenilebilir.
iflas İdare Memurluğu tarafından belirlenecek koşullar dahiline hastaneyi kiralamak isteyen isteklilerin, yazılı tekliflerini en geç 19 Ağustos 2011 tarihi saat 12:00'a kadar, Ankara iflas Müdürlüğü'nün 2003/13 sayılı dosyasına hitaben, Ankara Adliyesi 1 .Bodrum Kat Ankara İflas Müdürlüğü'ne ulaştırmaları gerektiği, saat 14:00'da ihalenin sonuçlandırılacağı ilanen duyurulur.

Detaylı bilgi için tıklayın

Geri Dön