08 / 05 / 2024

All Cool, İzmir'de iki yeni mağaza açacak!

All Cool, İzmir'de iki yeni mağaza açacak!

Firmanın kurucusu Barış Gümüş, ''İzmir'de Eşrefpaşa, Balçova ve Göztepe'de olmak üzere 3 mağazamız var. Kısa süre içerisinde Buca ve Gaziemir'de de hizmet vereceğiz' dedi



Yaklaşık 1.5 yıl önce Barış Gümüş tarafından hizmete açılan All Cool mağazaları, zengin ürün çeşidi ve uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İzmir'de yapılmayanı yaptıklarını ve içki konusunda sınırsız hizmet sunduklarını belirten All Cool'un kurucusu Barış Gümüş, 'İzmir'de Eşrefpaşa, Balçova ve Göztepe'de olmak üzere 3 mağazamızla hizmet veriyoruz. Kısa süre içerisinde Buca ve Gaziemir'de açacağımız yeni mağazalarla sunduğumuz kaliteli hizmete daha fazla kişinin ulaşmasını sağlayacağız' diye konuştu.
Mağazalarında yaklaşık bin çeşit yerli yabancı ve alkollü alkolsüz içeceğe yer verdiklerini dile getiren Gümüş, bu kadar çeşidin aynı anda hiçbir yerde bulunamadığını bu sebeple böyle bir hizmet vermeyi amaçladıklarını belirtti.

BOL ÜRÜN çEşžİDİ
Gelen kişilerin istedikleri tüm çeşitleri aynı anda tek bir noktadan sağladığını da ifade eden Gümüş, 'Perakende ağırlıklı çalıştığımız mağazalarımızda toptan satışlar da yapıyoruz. Piyasaya göre oldukça makul olan fiyatlarımız sayesinde içecek konusunda tercih edilen mekanlardan biriyiz. Ayrıca konusunda tecrübeli personelimiz ve ürün stokumuz ile de beğeni topluyoruz' diye konuştu.
Yeni Asır

 


Geri Dön