16 / 04 / 2024

Allianz Tower, geleceğin ofislerine örnek oldu!

Allianz Tower, geleceğin ofislerine örnek oldu!

Allianz Tower, Harvard Business Review Dergisi tarafından düzenlenen 'Geleceğin Ofisleri' etkinliğine konu oldu. Allianz Tower, yeni kuşaklar ve yeni ofis trendlerinin tartışıldığı "Geleceğin Ofisleri" etkinliğinde örnek proje oldu.



Allianz Tower, Harvard Business Review Dergisi tarafından düzenlenen 'Geleceğin Ofisleri' etkinliğine konu oldu. Türkiye'nin LEED Platin sertifikalı ilk kulesi olan Allianz Tower, gelecekte yaygınlaşacak ofis modelleri, işgücünü yeniden biçimlendirecek yeni kuşaklar ve yeni ofis trendlerinin tartışıldığı "Geleceğin Ofisleri" etkinliğinde örnek proje oldu. 


Konuyla ilgili sunum gerçekleştiren Allianz Türkiye iç iletişim Müdürü Özlem Özer ve Strateji Ofisi Analisti Sümer Uysal odağa insanı alarak yapılan değişim yönetimi, çift yönlü simetrik iletişimi destekleyen iç iletişim planı ve tüm fonksiyonların işbirliği ile yürütülen taşınma sürecini anlattı. Allianz Türkiye'nin, Allianz Tower yatırımıyla çalışanlarının da yaşam kalitesini artırmaya yönelik önemli bir adım gerçekleştirildiğine dikkat çekildi. 


Habertürk


Geri Dön