24 / 04 / 2024

Allianz Türkiye, merkezlerini Allianz Tower’da birleştiriyor!

Allianz Türkiye, merkezlerini Allianz Tower’da birleştiriyor!

Allianz Sigorta, Allianz Yaşam ve Emeklilik ile Allianz Hayat ve Emeklilik şirketlerinden oluşan Allianz Türkiye, İstanbul Finans Merkezi’nin şimdiden sembol yapılarından biri haline gelen Allianz Tower çatısı altında bir oluyor.



Sigorta sektörünün lideri Allianz Türkiye, merkezlerini Allianz Tower’da birleştiriyor. Allianz Sigorta, Allianz Yaşam ve Emeklilik ile Allianz Hayat ve Emeklilik şirketlerinden oluşan Allianz Türkiye, İstanbul Finans Merkezi’nin şimdiden sembol yapılarından biri haline gelen Allianz Tower çatısı altında bir oluyor. Faaliyetlerini 28 Eylül 2015 tarihinden itibaren Allianz Tower’dan gerçekleştirecek olan Allianz Türkiye, enerji tasarufflu, çevreci ve dijital teknolojili, Türkiye’nin LEED Platin sertifikalı ilk kulesi olan Allianz Tower ile, yeni nesil sigortacılığı yükseklere taşıyor.


81 ilde 12 bölge müdürlüğü ve 4000 acentesiyle 5 milyon müşterisinin yanında yer alan Allianz Türkiye’nin 2500 çalışanından 1700’üne evsahipliği yapacak olan Allianz Tower, dijital dünyaya ve teknoloji çağına uygun, Türkiye’nin, enerji tasarrufu ve çevre dostu özellikleri en üst seviyede olan yapılara verilen, uluslararası nitelikteki LEED Platin sertifikasına sahip ilk kulesi.


70’ten fazla ülkede 148.000 çalışanıyla 85 milyon müşterisine hizmet veren, dünyanın lider finans ve sigorta şirketi Allianz, son dönemde Türkiye’ye yaptığı 1 milyar avronun üzerinde ek yatırımla, ekonominin gelişmesine ve toplumun yaşam kalitesinin artmasına katkıda bulunuyor. Allianz’ın Türkiye’ye olan inancı ve kalıcılığını gösteren bu yepyeni yatırımla, Allianz Türkiye’nin yeni merkezi, İstanbul’un sembol binalarından Allianz Tower oluyor.


Geri Dön