18 / 04 / 2024

Alligator Boya, dış cephelere yeniden hayat veriyor!

Alligator Boya, dış cephelere yeniden hayat veriyor!

Alligator Neon Silk Saf Akrilik İpek Mat Dış Cephe Boyası, güçlü formülü ve geniş renk yelpazesi ile farklılığını ortaya koyuyor. Yayılma özelliğinden dolayı uygulanan yüzeylere kolay sürülüyor, zaman ve işçilikte tasarruf sağlıyor.



Alligator Boya, dış cephelere yeniden hayat veriyor. Her renge hitap eden Alligator Neon Silk Saf Akrilik İpek Mat Dış Cephe Boyası, güçlü formülü ve geniş renk yelpazesi ile farklılığını ortaya koyuyor. Yayılma özelliğinden dolayı uygulanan yüzeylere kolay sürülüyor, zaman ve işçilikte tasarruf sağlıyor.


Üstün boya teknolojisi kullanılarak üretilen, binaların son kat dış cephe boyası Alligator Neon Silk, yüzde yüz saf akrilik emülsiyon esaslı, yeni pigment ve dolgu sistemiyle geliştirilmiş ipek mat yapısı ile boya trendlerine yepyeni bir anlayış getiriyor.


Özel bağlayıcı sistemi sayesinde organik ve inorganik canlı renklerde solmaya karşı yüksek düzeyde direnç gösteren Alligator Neon Silk, yeni geliştirilen silikon katkılı saf akrilik yapısı sayesinde ise yüksek UV direnci sağlıyor, üstün yapışma gücüyle uygulandığı yüzeylere çok iyi tutunuyor. Ayrıca CO2 bariyeri oluşturmasıyla da diğer dış cephe boyalarından daha yüksek performans gösteriyor.


Daha nitelikli ve prestijli ürünlere arzu duyan tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılayacak, üst düzey hizmet anlayışı ile sektöre yeni bir soluk getirecek Alligator Neon Silk, nefes alma özelliği ile yüzeyde oluşan nemi dışarı çıkartıyor, atmosfer koşullarına, kirliliğe, güneş ışınlarına dayanıklı yapısı renklerin ve parlaklığın uzun süre kalıcı olmasını sağlıyor.


Her zevke uygun, geniş bir renk seçeneği sunan Alligator Neon Silk’in Alligator Dış Cephe Kartelası’nda yer alan tüm renkleri Alligator mağazalarında anında üretiliyor, renk farklılığına göre solmaya, dökülmeye ve çatlamaya karşı 10 yıl garanti fırsatı sunuyor. Alligator Boya, yaşamına yeni tatlar ve üstün kalite katmak isteyen herkesi mağazalarına bekliyor.


Geri Dön