25 / 04 / 2024

Alligator Boya'dan Garantili Uygulama Hizmeti!

Alligator Boya'dan Garantili Uygulama Hizmeti!

Alligator Boya, Renk Atölyeleri bayileri için sisteme aldığı “Garantili Uygulama Hizmeti” projesini hayata geçirdi.



ALLİGATOR RENK ATÖLYELERİ’NDE “GARANTİLİ UYGULAMA HİZMETİ”


Alligator Boya, Renk Atölyeleri bayileri için sisteme aldığı “Garantili Uygulama Hizmeti” projesini hayata geçirdi. Alligator Boya, “Garantili Uygulama Hizmeti”yle evinde boya yaptırmak isteyen ancak bunun için bir uygulama ekibi tanımayan, dekoratif boya uygulaması konusunda tereddütlü, projelerinde uygulama garantisi arayan müşterilerine hizmet taahhüdü ile güven sağlıyor.


Alligator Boya, ürünlerinin yanı sıra bayileri olan Renk Atölyeleri’nde sunduğu Garantili Uygulama Hizmeti projesiyle sektörde farkını ortaya koyuyor.


2004 yılından beri prestijli ve projelere özel ürünleri ile farklı arayışları olan tüketicilere, mimarlara ve özel projelere destek olmaya devam eden Alligator Boya, boya sektöründe sıklıkla aranan nitelikli iş gücüne ulaşımı kolaylaştırıyor, Renk Atölyeleri’nde garantili uygulama hizmeti taahhüdünü devreye alıyor. Alligator ürünlerine bayi kanalı, web sitesi veya çağrı merkezi gibi farklı kanallardan ulaşan müşteri veya proje sahipleri, Türkiye’nin her yerinde işinin ehli ustalarla çalışan Alligator Renk Atölyeleri’nde profesyonel bir yaklaşım ve çözüm ortağı bir marka kavramı ile tanışıyor.


Aranılan çözüm usta ve mimari personellerin elinde

Hizmet Geliştirme projesiyle işinin uzmanı usta ve mimari personellerin renk ve doğru ürün konusundaki deneyimlerinden yararlanılarak aranılan çözüm kolaylıkla bulanabiliyor.


Renk Atölyeleri’nde hizmet ve alt yapı standartlarını en üst şekilde dekoratif boya uygulaması ve Mesleki Yeterlilik Belgesi eğitimlerini tamamlamış sertifikalı ustalar, müşteri talebi halinde ücretsiz keşif ve ön bilgilendirme ile proje renklendirme hizmeti veriyor. Teklifin onaylanması ile Renk Atölyesi’ndeki görevli ustalar tarafından hizmet garantili uygulama yapılıyor ve Alligator Garanti Belgesi veriliyor.


Proje ve bina ile ilgili keşif ve ön değerlendirme talebi www.alligatorboya.com web adresinden, 444 2 111 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya en yakın Renk Atölyesi’nden direkt olarak yapılabiliyor.


Geri Dön