18 / 04 / 2024

Allouts Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Allouts Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Shadı Aleed ve Nedal Alhlake ortaklığından 160 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Allouts Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 160 bin TL sermaye ile bugün Shadı Aleed ve Nedal Alhlake ortaklığından kuruldu. 


Allouts Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak ,her türlü gayrimenkul almak,satmak,kiralamak,kiraya vermek 2-Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikler Siteler,plazalar,marketler,depolar,soguk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri,spor kompleksleri,mesken,ev,apartman,isyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiginde projelendirmek. 3-Her türlü elektrik ve elektronik ev aletleri; buzdolabı, bulasık makineleri, teyp, radyo, triko ve nakıs makineleri, televizyon, müzik seti, mutfak robotları, alım satım, tamiri,ve anasözleşmesinde yazılı işler.


Allouts Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Adres; Mevlanakapı Mah.Tarsuslu Camii Sk.N.22/2 Fatih 


Geri Dön