28 / 03 / 2024

Allready ilk şubesini Monumento Kartal'da açtı!

Allready ilk şubesini Monumento Kartal'da açtı!

“Hazırsanız, Hazırız” mottosu ile yola çıkan Allready, iş dünyasının yeni nesil ofis ve toplantı alanı ihtiyaçlarına çözüm üretmek amacıyla ilk şubesinin kapılarını İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’nın yanı başındaki Monumento Kartal’da açtı.



1995 yılından bu yana  gayrimenkul geliştirme, ofis dizaynı, mimari proje, inşaat ve iç dekorasyon hizmetleri alanlarında faaliyet gösteren Movipar Grubu’nun bir alt markası olarak 2014 yılında kurulan Allready, her türlü ihtiyaca cevap verebilecek donanımdaki toplantı ve eğitim salonları ile hazır ofislerinin kapılarını ilk defa Monumento Kartal’da açtı. Allready’nin 6 - 32 kişilik toplantı ve eğitim salonları, 1 Ekim 2014 tarihi itibariyle kullanıma hazır olacak. 

İlk şubesi olarak iş dünyasının yeni nesil ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanan ve ulaşılabilir konumu ile dikkat çeken Monumento Kartal’ı tercih eden Allready,  gerçek ve tüzel kişilerin ofis ve toplantı ihtiyaçlarına günümüz teknolojisinin gerektirdiği en üst düzeyde cevap vermek ve profesyonelce yönetilen modern iş ortamları sunmak amacıyla kuruldu. Toplantı ve eğitim salonları ile hazır ofislerinde bilişim teknolojilerinden catering’e, sekreterlik hizmetlerinden vale parking’e kadar birçok hizmeti sunan Allready, müşterilerine önümüzdeki dönemde ayrıca Monumento Kartal’ın içerisinde bulunan kapalı yüzme havuzu, SPA merkezi ve fitness center’dan özel indirimler ile faydalanma imkanı da sağlayacak.

Allready’nin metro, TEM, E5, Sabiha Gökçen Havaalanı, Pendik Marina, Sahil yolu ve İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’na yakınlığı ile dikkat çeken Monumento Kartal binasındaki ofis ve toplantı alanlarına 0216 306 02 90 nolu telefondan veya www.allready.com.tr web sitesi üzerinden rezervasyon yaptırılabiliyor. 



Geri Dön