19 / 04 / 2024

Allure Tower Avcılar ödemeleri!

Allure Tower Avcılar ödemeleri!

Firma: Doruk GYO

Proje: Allure Tower

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da yükselen ve konut projesi olarak konumlandırılan Allure Tower Avcılar ödemeleriister banka kredisi ile ister firma bünyesinde yer alan seçenekler ile yapılabiliyor.



Allure Tower Avcılar ödemeleri hakkında bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da yükselen  Allure Tower  Avcılar projesinde konutlar 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlanıyor.


Toplamda 400 konuttan meydana gelen Allure Tower Avcılar projesinde 1+1 daire tipleri 71 metrekare ile 84 metrekare arasında, 2+1 daire tipleri 85 metrekare ile 140 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


30 katlı tek bloktan meydana gelen Allure Tower Avcılar projesinde; yüzme havuzu, spor alanları, fitness merkezi, buhar odası, sauna, 543 araçlık otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Allure Tower Avcılar ödemeleri!


Allure Tower Avcılar ödemeleri ister banka kredisi ile, ister firma bünyesindeki seçeneklerle yapılıyor. Projede banka kredisi kullanmak içni yüzde 25 oranında peşinat ödemek yeterli oluyor.


Allure Tower Avcılar fiyatları!


Doruk GYO Allure Tower Avcılar projesinde 1+1'lerin fiyatları 210 bin liradan, 2+1'lerin fiyatları 264 bin liradan başlıyor. 


Tel: 444 1 779

Web: www.allureistanbul.com


Geri Dön