19 / 04 / 2024

Almalar, İskurt, Nergo İş Ortaklığı'ndan Hill Kartal projesi!

Almalar, İskurt, Nergo İş Ortaklığı'ndan Hill Kartal projesi!

Firma: Almalar, İskurt, Nergo İş Ortaklığı

Proje: Hill Kartal

Almalar, İskurt ve Nergo iş ortaklığı adından söz ettiren yeni projelere imza atmak için güçlerini birleştirdi. Almalar, İskurt, Nergo İş Ortaklığı’nın ilk projesi Kartal’da ‘Hill Kartal’ adıyla yükselecek.



Birleşerek büyüme trendine inşaat sektörünün 3 önemli ismi de katıldı. Her biri kendi alanında başarılı işlere imza atan ve bugüne kadar binlerce kişiyi ev sahibi yapan Almalar İnşaat, İskurt İnşaat ve Nergo İnşaat güçlerini birleştirdi. Türkiye’nin öncü iştiraklerinden birisi olma iddiası ile yola çıkan ve odağına ‘yüksek kalite’ kavramını alan Almalar, İskurt, Nergo İş Ortaklığı’nın ana prensibi yeterlilik, sağlamlık, tecrübe ve istikrarı aynı potada eritmek oldu. 


Almalar, İskurt, Nergo İş Ortaklığı ndan Hill Kartal projesi!


Almalar, İskurt, Nergo Ortak Girişim Başkanı Hikmet Alma, yeni dünya düzeninde güç birlikteliklerinin önemli olduğunu söyledi. Ölçek olarak dev projelere imza atmanın avantajını öğrenen şirketlerin maliyetleri düşürdüğünü ve kaliteyi gayrimenkul alıcısına uygun fiyata sunduğunu belirten Hikmet Alma; “Bugüne kadar tek tek hepimiz çok başarılı işlere imza attık. Ancak üçümüzün büyük hedefleri var ve en tepeye dünya markası olma isteğimizi koyduk. Tüm dünyanın adından söz edeceği projelere imza atmak için bilgi ve sermaye gücümüzü birleştirmek gerekiyordu. Biz de bu ilk adımı attık. Kalitemizden ödün vermeden çok farklı gayrimenkul projelerine imza atacağız” bilgisini verdi.


Almalar, İskurt, Nergo İş Ortaklığı ndan Hill Kartal projesi!


Güçlü sermaye ve hızlı hareket kabiliyetinin de sağlandığı yeni iş ortaklığının ilk projesi İstanbul Kartal’da ‘Hill Kartal’ ismiyle yükselecek ve ay sonunda satışa çıkacak. Projede büyüklükleri 77,61 ile 164,92 metrekare adasında değişen 1+1’den 3+1 dublekse farklı büyüklükte ve tipte modüler dairelere yer verilecek. 

 

Tel: 444 90 61

Web: www.hillkartal.com



Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Dünya markası olma isteği 3 köklü inşaat firmasını aynı çatı altında bir araya getirdi. Almalar, İskurt ve Nergo iş ortaklığı adından söz ettiren yeni projelere imza atmak için güçlerini birleştirdi. 3 firmanın ilk projesi Kartal'da 'Hill Kartal' adıyla yükselecek. Ay sonunda satışa çıkacak projede büyüklükleri 77,61 ile 164,92 metrekare arasında değişen 1+1'den 3+1 dublekse farklı büyüklükte ve tipte modüler dairelere yer verilecek. 


Bugün



Haber Büyükçekmece Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Dünya markası olma isteği 3 köklü inşaat firmasını aynı çatı altında bir araya getirdi. Almalar, İskurt ve Nergo iş ortaklığı adından söz ettiren yeni projelere imza atmak için güçlerini birleştirdi. Almalar, İskurt, Nergo İş Ortaklığı'nın ilk projesi Kartal'da "Hill Kartal' adıyla yükselecek Birleşerek büyüme trendine inşaat sektörünün 3 önemli ismi de katıldı. 

Her biri kendi alanında başarılı işlere imza atan ve bugüne kadar binlerce kişiyi ev sahibi yapan Almalar İnşaat, İskurt İnşaat ve Nergo İnşaat güçlerini birleştirdi. Türkiye'nin öncü iştiraklerinden birisi olma iddiası ile yola çıkan ve odağına 'yüksek kalite' kavramını alan Almalar, İskurt, Nergo İş Ortaklığı'nın ana prensibi yeterlilik, sağlamlık, tecrübe ve istikrarı aynı potada eritmek oldu. Almalar, İskurt, Nergo Ortak Girişim Başkanı Hikmet Alma, yeni dünya düzeninde güç birlikteliklerinin önemli olduğunu söyledi. Ölçek olarak dev projelere imza atmanın avantajını öğrenen şirketlerin maliyetleri düşürdüğünü ve kaliteyi gayrimenkul alıcısına uygun fiyata sunduğunu belirten Hikmet Alma; "Bugüne kadar tek tek hepimiz çok başarılı işlere imza attık. Ancak üçümüzün büyük hedefleri var ve en tepeye dünya markası olma isteğimizi koyduk. Tüm dünyanın adından söz edeceği projelere imza atmak için bilgi ve sermaye gücümüzü birleştirmek gerekiyordu. Biz de bu ilk adımı attık. Kalitemizden ödün vermeden çok farklı gayrimenkul projelerine imza atacağız" bilgisini verdi. Güçlü sermaye ve hızlı hareket kabiliyetinin de sağlandığı yeni iş ortaklığının ilk projesi İstanbul Kartal'da 'Hill Kartal' ismiyle yükselecek ve ay sonunda satışa çıkacak. Projede büyüklükleri 77,61 ile 164,92 metrekare adasında değişen 1 + l'den 3 + 1 dublekse farklı büyüklükte ve tipte modüler dairelere yer verilecek. 



Büyükçekmece Gazetesi


Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


BİRLEŞEREK büyüme trendine inşaat sektörünün 3 önemli ismi daha katıldı. Almalar İnşaat, İskurt İnşaat ve Nergo İnşaat, Kartal'da güçlerini birleştirdi. 


Ortaklığın ilk projesi 'Hill Kartal' adıyla yükselecek. Almalar, İskurt, Nergo Ortak Girişim'inin Başkanı Hikmet Alma, yeni dünya düzeninde güç birlikteliklerinin önemli olduğunu söyledi. Ölçek olarak dev projelere imza atmanın avantajını öğrenen şirketlerin maliyetleri düşürdüğünü ve kaliteyi gayrimenkul alıcısına uygun fiyata sunduğunu belirten Hikmet Alma "Bugüne kadar tek tek hepimiz çok başarılı işlere imza attık. Ancak üçümüzün büyük hedefleri var ve en tepeye dünya markası olma isteğimizi koyduk. Tüm dünyanın adından söz edeceği projelere imza atmak için bilgi ve sermaye gücümüzü birleştirmek gerekiyordu. Biz de bu ilk adımı attık. Kalitemizden ödün vermeden çok farklı gayrimenkul projelerine imza atacağız" diye konuştu. Ay sonunda satışa çıkacak projede 1+1'den 3+1'e farklı büyüklükte modüler dairelere yer verilecek.  


Yeni Yüzyıl


projeye sor



Geri Dön