19 / 04 / 2024

Alman mobilya devi Cabinet ikinci mağazasını Nişantaşı'nda açtı!

Alman mobilya devi Cabinet ikinci mağazasını Nişantaşı'nda açtı!

Almanya’nın özel tasarımları ve hot couture modelleriyle adını duyuran mobilya markası Cabinet, Kalamış’tan sonra Türkiye’deki ikinci mağazasını Nişantaşı’nda açtı. Cabinet’in kurucusu Michael Greven, kızı Julia Greven ve işletmeci Faruk Kurt açılıştaydı.



Almanya’nın kişiye özel tasarımlarıyla dikkat çeken mobilya devi Cabinet, Türkiye’deki ikinci mağazasını Nişantaşı’nda açtı.


Cabinet’in Asya ve Doğu Avrupa operasyonları yöneticisi ve Türkiye’deki mağazaların işletmecisi Faruk Kurt, açılışta Cabinet’i Asya yakasından sonra Avrupa yakasında da müşterilerin hizmetine sunmaktan gurur duyduklarını belirtti. Cabinet’in kurucusu Michael Greven ve kızı Julia Greven’ in katılımıyla gerçekleşen açılışa Faruk Kurt ve ekibinin yanı sıra Türkiye’deki dostları da katıldı.


Üretimi tamamen Almanya'da yapılan Cabinet modelleri, detaylara verdiği önem ve kişiye özel tasarımlarıyla sektörde diğer markalardan ayrılıyor. Tasarımlarını, müşterileriyle birlikte ve müşterinin zevklerinin yanı sıra kullanım ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak gerçekleştiren Cabinet, sınırsız alternatifliyle bulunduğu ortamın ambiyansını değiştiriyor. Ölçüsünü belirlediğiniz dolaplar, milimetresine ve en ince detayına kadar ihtiyacınıza uygun bir şekilde üretiliyor. Bölme duvarlar ve raflarla mevcut mekanı, estetik, ergonomik ve etkin olarak kullanmanızı sağlıyor. İstanbul Avrupa yakasında da hizmet vermeye başlayan Cabinet, bu özellikleriyle Nişantaşı’nın da gözdesi olmaya aday.


Geri Dön