19 / 03 / 2024

Alman yapı market Hagebau Türkiye'ye girdi!

Alman yapı market Hagebau Türkiye'ye girdi!

Türkiye'nin hızlı büyümesinden yararlanmak ve pazardan pay almak için ardı ardına gelen uluslararası markalar kervanına Alman yapı marketi Hegabau da katıldı



Almanya'da 1000 mağazası bulunan yapı market Hagebau, büyük şehirlerde yer bulamayınca Türkiye'ye Bolu'dan girdi. Türkiye'nin hızlı büyümesinden yararlanmak ve pazardan pay almak için ardı ardına gelen uluslararası markalar kervanına Alman yapı marketi Hegabau da katıldı. Özellikle artan konut arzının cazibesine kapılan marka uzun zamandır gözlemlediği Türkiye pazarına en sonunda sessiz sedasız girdi. Firma, arazi bedellerinin yüksekliği ve yer bulma sıkıntısından dolayı büyükşehirlerden vazgeçip Bolu'da 50 bin metrekare üzerine mağaza açacak. Leroy Merlin, IKEA gibi devasa alanlarda mağaza açan markanın en büyük özelliği inşaat malzemeleri konusunda dev bir ürün çeşidine sahip olması. Yer kaplama ürünleri, paneller, pencereler, kapılar, ahşap bahçe malzemeleri ve koridor ürünleriyle ön plana çıkan marka, doğal taş ve seramik alanındaki ürün gamıyla da Almanya'nın en çok bilinen marketi haline geldi.

İKİ KONSEPT BİRDEN TÜRKİYE'DE
Markanın Almanya'nın 300 lokasyonunda 300 hagebaumarkt mağazası 700 de inşaat malzemeleri, seramik, kereste satan mağazaları bulunuyor. Mağazalara gelen müşteriler ihtiyaçları olan ürünleri verdikleri ölçüler doğrultusunda yerinde satın alıyorlar. 'Do it yourself' 'kendin yap' konseptinin şekillendirdiği mağazaları ile firma Türkiye'de hem inşaat malzemeleri hem de modüler mobilya ürünlerinin satışını gerçekleştirecek.

Sabah


Geri Dön