19 / 04 / 2024

Almanya-Zonguldak uçak seferleri başladı!

Almanya-Zonguldak uçak seferleri başladı!

Saltukova beldesinde bulunan havalimanından Almanya’ya yurt dışı seferleri bugün itibariyle başladı. Duesseldorf’tan sabah saatlerinde kalkan Germania Havayollarına ait yolcu uçağı 10.20’de Zonguldak Havalimanı'na iniş yaptı...




Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde bulunan havalimanından Almanya’ya yurt dışı seferleri bugün itibariyle başladı.


Duesseldorf’tan sabah saatlerinde kalkan Germania Havayollarına ait yolcu uçağı 148 yolcusu ile saat 10.20’de Zonguldak Havalimanı'na iniş yaptı. Uçağın iniş öncesi Almanya’ya gitmek için hazırlanan 150 yolcu ise son hazırlıklarını havalimanında tamamladı. Uçağın Dusseldorf’tan gelmesi ile içinde bulunan 148 yolcu, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Coşkun ve Zonhav yetkilisi Recep Kahya tarafından karşılanarak kendilerine çiçek takdim edildi.


Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, 2014 yılı uçak seferlerinin hayırlı olmasını diledi. Zonhav yetkilisi Recep Kahya ise bu yıl Dusseldorf’tan haftada 3 sefer yapılacağını ve bu seferlerin artacağını ifade etti. Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin de yaptığı açıklamada, “2014 yılı uçak seferlerini 3 Nisan itibari ile Kasım sonuna kadar başlatmış bulunuyoruz. İnşallah bu sene beklediğimiz artış oranı yüzde 20 civarında olacaktır. Geçen yıl olduğu gibi Dortmund’dan uçaklar gelmeye başladı. Hafta içi 4 sefer, yaz aylarında bu sefer 5-6’ya çıkacak. Umarım kazasız, belasız bir yıl geçer. Bölgemizdeki vatandaşlarımıza ve gurbetçilerimize hizmet etmekten memnuniyet duyarız” diye konuştu. Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Coşkun’da 2014 yılı Almanya, Zonguldak uçak seferlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.



Ordu Yorum


Geri Dön