18 / 04 / 2024

Almanya'nın sığınmacı konteynerleri Türkiye'den sağlanıyor!

Almanya'nın sığınmacı konteynerleri Türkiye'den sağlanıyor!

Prefabrik Yapı AŞ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tolunay, bu yılın başından itibaren Almanya'ya sığınmacılar için konteyner ihraç ettiklerini belirterek, "Almanya'da 6 farklı eyalette, 12 farklı şehirde iş yapıyoruz. dedi.



Tolunay, 39. İstanbul Yapı Fuarında yaptığı değerlendirmede. hem yurt içindeki hem de yurt dışındaki sığınmacı kamplarına yönelik konteyner ürettiklerini belirterek, "Sığınmacılarla ilgili olarak ülkemizdeki Suriyeli misafirlerimize kamp kurduk. Irak'ta geçtiğimiz yıl hem kuzey hem güney bölgesine aynı şekilde kamp oluşturduk. Bu yılın başından itibaren de Almanya'ya çalışmaktayız. Almanya'da 6 farklı eyalette, 12 farklı şehirde iş yapıyoruz. Bizi tercih etme sebepleri uluslararası normlarda üretim yapabilmemiz. Statik ve akustik değerlerde hem Avrupa Birliği (AB) hem de ABD yönetmeliklerine uyum sağlayabilmekteyiz." diye konuştu. 


6 kıta da şu ana kadar 100'e yakın ülkeye ihracat yaptıklarını vurgulayan Tolunay, "Hedefimiz; 2016'nın 3. 

çeyreği sonuna geldiğimizde 100'ü geçmek. Yıl sonuna doğru ise 110 hedefine ulaşmak. Her türlü iklim koşullarına uygun çalışmaktayız. Eksi 40 dereceye, artı 50 dereceye uygun, bütçeye göre çok çeşitli alternatiflerimiz var. Konteyner da hafif çelik yapılar da hangar tarzı yapılar ve prefabrik yapılar da verebiliyoruz." bilgilerini aktardı. "8 kata kadar hafif çelik yapı yapabiliyoruz" Hekim Holding şirketlerinden olan Prefabrik Yapı AŞ'nin 1989 yılından bu yana faaliyet gösterdiğini bildiren Tolunay, şunları kaydetti: "Prefabrik Yapı AŞ, isminden de anlaşılacağı gibi sektöre de ismini vermiş bir kurum. Prefabrik yapılar, konteynerler, hazır çelik yapılar üretmektedir.  Prefabrik Yapı kurulduğu yıldan beri ülkemize hep ilkleri kazandırarak lokomotif görevi görmüştür. İlklerden Hekim Yapfnın ürettiği 'Hekim Board' levhalar artık bir marka olarak dünyaca da kabul edilen ürünleri ülkemize kazandırmıştır. Prefabrik Yapı AŞ aynı zamanda kaynaksız yapı teknolojisini ülkemize getirdi. Hafif çelik yapılarda ezber bozan tarzda çok katlı yapıları getirdik. Daha önce bir kaç katlı yapılar yapılabilirken. getirdiğimiz teknoloji, üretim geliştirme ve Ar-Ge departmanlarımızın desteğiyle 8 kata kadar hafif çelik yapı yapabiliyoruz. Bu da ülkemizi dünyada tanıtmak adına gurur verici." Prefabrik yapı sistemleri, hafif çelik yapı profilleri, konteyner ve kabin sistemleri üreten şirket, enerji, eğitim, sağlık, petrol-doğalgaz. maden ve savunma sanayi sektörü gibi birçok alanda talepleri karşılıyor. 


Tünaydın


Bu haber Sabah'ta şöyle yer aldı:


Prefabrik Yapı AŞ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tolunay, bu yılın başından itibaren Almanya’ya sığınmacılar için konteyner ihraç ettiklerini belirterek, "Almanya’da 6 farklı eyalette, 12 farklı şehirde iş yapıyoruz. Bizi tercih etme sebepleri uluslararası normlarda üretim yapabilmemiz.” dedi.

Tolunay, 39. İstanbul Yapı Fuarında yaptığı değerlendirmede, hem yurt içindeki hem de yurt dışındaki sığınmacı kamplarına yönelik konteyner ürettiklerini belirterek, "Sığınmacılarla ilgili olarak ülkemizdeki Suriyeli misafirlerimize kamp kurduk. Irak'ta geçtiğimiz yıl hem kuzey hem güney bölgesine aynı şekilde kamp oluşturduk. Bu yılın başından itibaren de Almanya'ya çalışmaktayız. Almanya'da 6 farklı eyalette, 12 farklı şehirde iş yapıyoruz. Bizi tercih etme sebepleri uluslararası normlarda üretim yapabilmemiz. Statik ve akustik değerlerde hem Avrupa Birliği (AB) hem de ABD yönetmeliklerine uyum sağlayabilmekteyiz." diye konuştu.


6 kıtada şu ana kadar 100'e yakın ülkeye ihracat yaptıklarını vurgulayan Tolunay, "Hedefimiz; 2016'nın 3. çeyreği sonuna geldiğimizde 100'ü geçmek. Yıl sonuna doğru ise 110 hedefine ulaşmak. Her türlü iklim koşullarına uygun çalışmaktayız. Eksi 40 dereceye, artı 50 dereceye uygun, bütçeye göre çok çeşitli alternatiflerimiz var. Konteyner da hafif çelik yapılar da hangar tarzı yapılar ve prefabrik yapılar da verebiliyoruz." bilgilerini aktardı.


"8 kata kadar hafif çelik yapı yapabiliyoruz"


Hekim Holding şirketlerinden olan Prefabrik Yapı AŞ'nin 1989 yılından bu yana faaliyet gösterdiğini bildiren Tolunay, şunları kaydetti:


"Prefabrik Yapı AŞ, isminden de anlaşılacağı gibi sektöre de ismini vermiş bir kurum. Prefabrik yapılar, konteynerler, hazır çelik yapılar üretmektedir.


Prefabrik Yapı kurulduğu yıldan beri ülkemize hep ilkleri kazandırarak lokomotif görevi görmüştür. İlklerden Hekim Yapı'nın ürettiği 'Hekim Board' levhalar artık bir marka olarak dünyaca da kabul edilen ürünleri ülkemize kazandırmıştır. Prefabrik Yapı AŞ aynı zamanda kaynaksız yapı teknolojisini ülkemize getirdi.


Hafif çelik yapılarda ezber bozan tarzda çok katlı yapıları getirdik. Daha önce bir kaç katlı yapılar yapılabilirken, getirdiğimiz teknoloji, üretim geliştirme ve Ar-Ge departmanlarımızın desteğiyle 8 kata kadar hafif çelik yapı yapabiliyoruz. Bu da ülkemizi dünyada tanıtmak adına gurur verici."


Prefabrik yapı sistemleri, hafif çelik yapı profilleri, konteyner ve kabin sistemleri üreten şirket, enerji, eğitim, sağlık, petrol-doğalgaz, maden ve savunma sanayi sektörü gibi birçok alanda talepleri karşılıyor.



Sabah




Geri Dön