20 / 04 / 2024

Almer AVM'de indirim izdihamı

Almer AVM'de indirim izdihamı

Kayseri'de, bir alışveriş merkezinin kuruluşunun 10. yıldönümü sebebiyle bazı ürünlerde yüzde 70'e varan indirim yapması izdihama yol açtı.



Cumhuriyet Meydanı'ndaki Almer Alışveriş Merkezi'nin 10. yaşına girmesi nedeniyle gıda, elektronik, giysi ve çok sayıda üründe yapılan yüzde 70'e varan indirimlere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sabah erkenden mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, mağaza yetkililerine zor anlar yaşattı. Kapıların açılmasıyla mağazaya akın eden vatandaşlar, çok sayıda reyonu boşalttı. Reyonlardaki cazip indirimler izdihama da sebep olurken, polis ekipleri ve mağaza güvenlik elemanları vatandaşlardan sakin olmalarını istedi. İndirime bu kadar izdihamın olmasını beklemediklerini söyleyen Mağaza Müdürü Hamza Fide, fiyatların cazip olması ve yaşanan ekonomik belirsizliğin izdihama sebep olduğunu kaydetti Fide, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile açılış yıl dönümümüzün aynı zamana denk gelmesi nedeniyle bazı etkinler ve kampanyalar düzenledik. Bazı ürünlerimizde yüzde 70'e varan indirimlerimiz oldu. Halkımızdan gördüğümüz yoğun ilgi nedeniyle her yıl bu etkinliklerimizi yapmaktayız. Yapılan indirimlerle reyonlarımız, kısa sürede tükendi. İlgi nedeniyle zaman zaman güvenlik konusunda sıkıntı yaşadık" dedi.

İndirim sebebiyle kasaların önünde uzun kuyruklar oluşurken, indirimli ürünlerde satışın sınırlı olmaması sebebiyle bazı müşterilerin çok sayıda alışveriş arabalarını kullanması ilginç görüntüler oluşturdu.

Star


Geri Dön