25 / 04 / 2024

Alpay Çepni kim?

Alpay Çepni kim?

Aydınlı Grup İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Alpay Çepni kimdir? Alpay Çepni ne zamandan beri Aydınlı Yapı bünyesinde? İşte Aydınlı Grup Genel Müdür Yardımcısı Alpay Çepni'nin biyografisi...



Alpay Çepni kim?

Alpay Çepni, 22 Ocak 1975 Karabük doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini 1981-1992 yılları arasında TED Karabük Koleji’nde tamamlayan Alpay Çepni bugün, Aydınlı Grup İnşaat Genel Müdür Yardımcısı.


Alpay Çepni 1992 yılında girdiği Gazi Üniversitesi İktisat Bölümü’nden 1998’de mezun oldu. 


Alpay Çepni, Çepni Uluslararası Nakliyat’taki Genel Müdürlük görevinin ardından 2008’de Aydınlı Yapı’da çalışmaya başladı. Çepni, halen Aydınlı Yapı Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyor. 


Aydınlı Grup inşaat Genel Müdür Yardımcısı Alpay Çepni konut alımında kararı kadınların verdiğim belirterek KomFlorya projesini kadınların istedikleri gibi tasarladıklarını ve projenin kadınlardan tam not aldığını ifade etti. Gayrimenkul sektöründe karar aşamasında yön belirleyici olan kadınlar artık gayrimenkul edinmede de öne çıkmaya başladı. Aydınlı Grup İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Alpay Çepni geliştirdikleri projelerde kadın sahipliğinin öne çıknğını söyledi. 


Marka konutlara imza atan Aydınlı Grup yeni projelere hazırlanıyor.

Günde en az 10 arsanın kendilerine geldiğim belirten Genel Müdür Yardımcısı Alpay Çepni, yakın zamanda yeni projeleri hayata geçireceklerini söyledi.


4 arsa ile ilgilendiklerini ve bunlardan 2 tanesi ile el sıkışmak üzere olduklarım aktaran Çepni kısa sürede en az iki projenin tanıtımına çıkacaklarım aktardı. lnşaat sektöründe başarıya giden yolun iyi bir araştırmadan geçtiğine dikkat çeken Çepni satışta başarılı olan firmaların geliştirecekleri araziden bu araziye nasıl bir proje yapacaklarına ve hangi hedef kitleye hitap edeceklerine önem verdiğim kaydetti.



İleri düzeyde İngilizce ve orta düzeyde Almanca bilen Alpay Çepni evli ve 2 çocuk babası. 



Alpay Çepni: Konut alımında kararı kadınlar veriyor!
Alpay Çepni: Yeni projelermiz için arazi araştırıyoruz!


Geri Dön