26 / 04 / 2024

Alper Apaydın: Türk yatırımcılar gözünü dünyadaki gayrimenkul fırsatlarına çevirmeli!

Alper Apaydın: Türk yatırımcılar gözünü dünyadaki gayrimenkul fırsatlarına çevirmeli!

Ulusal ve uluslararası piyasalarda dünyaca ünlü projelerin yatırım ve danışmanlığını yapan API Investments’ın CEO’su Alper Apaydın yaptığı açıklamada "Türk yatırımcı gözünü dünyadaki gayrimenkul fırsatlarına çevirmeli" dedi




Ulusal ve uluslararası piyasalarda dünyaca ünlü projelerin yatırım ve danışmanlığını yapan API Investments’ın CEO’su Alper Apaydın, Türk gayrimenkul yatırımcılarına önemli tavsiyelerde  bulundu. Türkiye’de gayrimenkul alanında belli noktalarda doyum noktasına gelindiğinin, bu  nedenle Türk yatırımcısının gözünü artık Türkiye dışındaki fırsatlar dışında, dünyadaki gayrimenkul fırsatlarına da çevirmesi gerektiğinin altını çizen Apaydın; “Dönemsel fırsatları iyi değerlendiren bir  yatırımcı, global alanda da doğru yatırımlar yaparak, büyük kazançlar sağlayabilir. 10 yılı aşkın  süredir uluslararası tecrübesi ile yerli ve yabancı yatırımcılara alternatif yatırım olanakları sunan  API Investments olarak, Türkiye’deki yatırım fırsatlarına ilaveten, İngiltere ve Amerika başta olmak  üzere birçok ülkede, Türk ve yabancı yatırımcılarımıza çok önemli portföyler sunmaktayız” dedi.  Gayrimenkul yatırım ve danışmanlığı alanında ulusal ve uluslararası alanda yaptığı çalışmalarla kısa  sürede sektörde saygın ve öncü bir konum edinen API Investments, global alandaki en iyi yatırım  fırsatlarını, Türk gayrimenkul yatırımcılarıyla paylaşmaya devam ediyor.  Londra ve İstanbul merkezli gayrimenkul danışmanlığı firması olan API Investments CEO’su Alper 


Apaydın, Türkiye’de gayrimenkulün, yatırımcılara geçmişte büyük kazançlar sağladığını ve sağlamaya  devam edeceğini ancak bu alanda belirli bir doymuşluğa ulaşıldığını belirterek; “Gayrimenkul fiyatları,  önümüzdeki süreçte eskisi kadar hızlı artış göstermeyecek. Türk yatırımcıları artık, kendini Türkiye  piyasaları ile kısıtlamaktan vazgeçip, gözünü dünyadaki yatırım fırsatlarına çevirmeyi ve yatırımlarının  riskini dağıtmayı öğrenmeli” dedi.  


10 yılı aşkın süredir uluslararası alandaki tecrübelerini, yerli ve yabancı yatırımcılarla paylaştıklarını  belirten Apaydın, Türk gayrimenkul yatırımcılarına önemli tavsiyelerde bulundu. Dünyada global bir  gayrimenkul yatırım marketi oluştuğunu belirten Apaydın; “Dönemsel fırsatları iyi değerlendiren bir  yatırımcı, uluslararası alanda da büyük kazançlar sağlayabiliyor. Biz Cinli alıcıya İngiltere’de, İngiliz alıcıya ise Türkiye de yatırım ürünleri satabilen bir firmayız. Güvenli pazarlarımızdaki gayrimenkul  yatırım ürünlerimizi global bazda bir çok ülkeden yatırımcımıza pazarlıyoruz. Uluslararası ofislerimiz 10 senedir bu şekilde dünya pazarlarında ki en iyi yatırım ürünlerini araştırıyor, inceliyor ve tamamı  güvenli ve yüksek getirili bir urun olduğuna kanaat getirdiği anda yatırımcıyla paylaşıyor ” dedi. 


API Investments olarak, 2004 senesinden beri bu alanda uzmanlaştıklarını ve global bir yatırım  danışmalığı firması olduklarını belirten Apaydın, Türk yatırımcıları için en uygun yatırım fırsatlarını  şöyle sıraladı; “Özellikle İngiltere ve Amerika başta olmak üzere, birçok ülkede çok sayıda kira  garantili ve uzun dönem ödemeli yatırım seçeneklerimiz mevcut. Tümü özenle seçilen, en iyi ve en  güvenilir inşaat firmalarının ürünleri olan gayrimenkullerimizde, 68,000 USD’den başlayan fiyatlar, % 10’a kadar kira garantisiyle, yatırımcılara önemli fırsatlar sunuyoruz. En çok tavsiye ettiğimiz  ürünlerimiz arasında, son yıllarda oldukça rağbet görmeye başlayan Hotel Apartments konsepti ile  otel odası ve yurt odası satışları yer alıyor. Ürünlerimizde, kira garantisi 5 seneye kadar çıkabiliyor.”  API Investments ürünlerine gösterilen yoğun talepten oldukça memnun olduklarını belirten Apaydın  son olarak; “Global alandaki en iyi projeleri Türk yatırımcılarımıza sunmaya devam edeceğiz” dedi.  


Özellikle konsept projelerin exclusive pazarlanması konusunda uzmanlaşan API Investments, son  olarak Hotel Apartments konseptiyle Istanbul da tasarlanan Metropolitan İstanbul Kule ve Prime  Tower projelerinin yatırım ve konsept danışmanlığını yürütüyor.




Geri Dön