26 / 04 / 2024

Alper İnşaat Selective Port fiyatları!

Alper İnşaat Selective Port fiyatları!

Firma: Alper İnşaat

Proje: Selective Port

Alper İnşaat Selective Port fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin bu yıl Eylül ayında gerçekleşeceği proje 13 bin 141 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.



İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilen Selevive Port Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. Proje  Alper İnşaat  imzası ile yükseliyor.


Alper İnşaat  Selective Port  fiyatları konutların konum ve büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Pendik Selective Port projesi toplam 320 adet daireden meydana geliyor. Teslim tarihi Eylül 2015 olarak belirlenen projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor veya 120 ay 0,47 faiz oranıyla vade yapılıyor.


Selective Port Pendik'te koşu ve yürüyüş parkuru,yüzme havuzu ve dinlenme alanları, sosyal tesisler, çocuk oyun alanları, kameriye gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor.


Alper İnşaat Selective Port fiyatları 217 bin TL'den başlıyor. Konutların büyüklükleri minimum 55 metrekare, maksimum ise 299 metrekare olarak tasarlanan proje 13 bin 141 metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Selective Port ulaşım bilgileri: Yayalar Mahallesi, Çiftlik Sokak No:3 Pendik /İstanbul


Selective Port Pendik iletişim

Telefon: 444 11 89

Web: www.selectiveport.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön