26 / 04 / 2024

Alperen İnşaat İstanbul'da 5 yeni projeye başlayacak!

Alperen İnşaat İstanbul'da 5 yeni projeye başlayacak!

Alperen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Apaydın, İstanbul'da yaptıkları Aşmalı Park Konakları Projesinin tamamlandığını belirterek, " İstanbul'un her iki yakasında yaşam değeri yüksek 5 yeni projemiz daha hayata geçiyor" dedi.



Necmettin Apaydın, Alperen İnşaat olarak yaptıkları çalışmaları anlattı. Apaydın, 2009 yılında Avrupa Kalite Ödülü ve 2013 yılı AB D'de Dünya Kalite ödülü aldıklarını hatırlatarak, İstanbul'da 144 daireden oluşan" Aşmalı Park Konakları" projesini söz verdikleri tarihte tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Necmettin Apaydın, " İstanbul'da projemize başlarken Kayseri'den gelen bir firmanın başarılı olamayacağı imajı vardı. Ama biz bunun aksini ispat ettik ve şuan Alperen İnşaat ismi İstanbul'da sayılı inşaat şirketleri arasında gösteriliyor. Yani Kayseri'nin gururu olduk. Bunun içinde çok mutluyuz" diye konuştu. 


ASMALI PARK KONAKLARI ÖRNEK BİR PROJE OLDU 

Alperen İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mimar Ülkü Apaydın Bekli, Aşmalı Park Konutlarının mimarisi ve peyzaj düzenlemesiyle çevresine örnek bir proje olduğunu ifade ederek," Satışının yüzde 94'ü tamamlanan Aşmalı Park Konaklarında 19 değişik tipte 144 daire bulunuyor. 7 bin 200 metre kapalı otoparkı, fitness, sauna, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, 24 saat güvenliği ile içinde huzurla yaşanılacak bir yer inşaa ettik. Yani Aşmalı Park projemiz dört mevsim kendi içinde tüm aktiviteleri barındıran güvenlikli tek sitedir" dedi. 


İSTANBUL'DA 5 YENİ PROJE DAHA YAPACAK 

Gelen yoğun talep üzerine Beylikdüzü'nde iki yeni projeye daha başladıklarını ifade eden Ülkü Apaydın Bekli, 3 bloktan oluşan ve içerisinde havuz, fitness gibi sosyal alanların yer aldığı "Sea Life" lansmana çıkar çıkmaz satışının tamamlandığını söyledi. Ambarlı Limanı ve West İstanbul Marinanın hemen üzerinde yer alan Sea Life Projesinin eşsiz deniz manzarasına sahip olduğunu kaydeden Bekli," Projemizin temelleri atıldı ve 2016 yılı Ağustos'ta teslim edilecek" dedi. Aşmalı Park Konakları 2 Projesinin de 160 daireden oluşacağını söyleyen Ülkü Apaydın Bekli, projenin Kasım ayında temelinin atılacağını ve 24 ayda teslim edileceğini ifade etti. Alperen İnşaatın Kadıköy'de kentsel dönüşüm projelerine de başladığını belirten Ülkü Apaydın Bekli, " Kadıköy'de 3 projemiz var. Bağdat Caddesinin paralelinde yer alan Cadde Park, Cadde Life ve Bostancı Prestij projelerimizde Ağustos, Ekim ve Aralık aylarında start alacak. Bu projelerimiz de yüzme havuzları, kapalı otoparkı ve sosyal alanları ile ultra lüks olarak inşaa edilecek" diye konuştu. 


PRİM YAPAN PROJELER 

İstanbul'da yaptıkları projelerin satışa çıktığı andan proje bitimine kadar yüzde 50 prim yaptığını belirten Ülkü Bekli, " İnşaat kalitemiz ve mimari projelerimizle şirket olarak insanlara sadece yaşam alanları oluşturmuyor, güzel bir yatırım imkanı da sunuyoruz. Aşmalı Park Konakları projemiz başta olmak üzere satışa çıkan tüm projelerimiz ilk andan bitimine kadar yüzde 50 gibi prim yaparak müşterilerimize değer kazanan birer yatırım olanağı tanıyor. 


Deniz Postası Gazetesi




Geri Dön