25 / 04 / 2024

Alpiş Group Aden House projesine başlayacak!

Alpiş Group Aden House projesine başlayacak!

Aralık ayından önce projeyi teslim etmeyi hedefleyen Alpiş, Yalova Yolu üzerinde 300 milyon liralık Aden House projesine başlayacak.



Lüks konut ve iş merkezi projelerini hayata geçiren Alpiş Group, 2016 yılında temelini attığı 'Silva Balat' projesinde satışları yüzde 95 oranında tamamladı. Aralık ayından önce projeyi teslim etmeyi hedefleyen Alpiş, Yalova Yolu üzerinde 300 milyon liralık Aden House projesine başlayacak. 


Son olarak İstanbul Caddesi üzerindeki 356 daire ile 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesini. 13 ay gibi kısa bir sürede tamamlayıp, teslim eden Alpiş Group, şimdi de 'Silva Balat' projesinde çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce tamamlanan Foresta Evleri'nin yanında yükselen Silva Balat, dört adedi 4+1, sekiz adedi 3+1 ve 60'ı da 2+1 daireden oluşan 72 dairelik bir proje. İki bloktan oluşan projenin teslim tarihi 31 Aralık olarak açıklandı. Ancak firma, bu tarihten önce inşaatı tamamlamayı ve sahiplerine teslim etmeyi hedefliyor.  inşaatı ilerleyen Silva Balat projesinde satışlar devam ediyor. Nisan ayı itibarıyla projenin yüzde 95'inde satışlar tamamlandı. Projede kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, cafe, kapalı otopark gibi sosyal üniteler de yer alıyor. 


Hayata geçirdiği inşaat projeleriyle bulunduğu bölgelerin gelişmesine katkı sunmayı hedefleyen Alpiş Group, 2016'da İstanbul Caddesi'nde tamamlanarak teslim edilen Tuana Evleri'yle de bölgede başlatılan dönüşüme destek verdi. Lüks konut üretiminde Bursa'da 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren Alpiş Group'un  satışı devam eden projeleri arasında Silva Balat, Alpiş Tuana Evleri, Foresta Balat ve Alpiş Plaza yer alıyor. Alpiş Group'un projeleri, yabancı alıcılar tarafından da takip ediliyor. Kuveyt'in yanı sıra ağırlıklı olarak Suudi Arabistan, Katar, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerden gelen alıcıların, projelere yoğun ilgisi var. Bugüne kadar Bursa'da bin 500 konut inşa eden Alpiş Group. Yalova Yolu üzerinde yeni bir projeye başlamaya hazırlanıyor. 690 daire ve 22 işyerinden oluşacak Aden House projesi 300 milyon liraya mal olacak. 


Dünya Bursa


Geri Dön