20 / 04 / 2024

Alpiş Group Bursa'da 270 dairelik projeye başlayacak!

Alpiş Group Bursa'da 270 dairelik projeye başlayacak!

Bursa'da yaklaşık bin prestijli konut ve yaklaşık 200 iş merkezi inşa eden Alpiş Group, nitelikli konut üretiminde butik projeler hayata geçirdi. Alpiş Group, Bursa'da 270 dairelik projeye başlamaya hazırlanıyor..



Lüks konut üretiminde 1993 yılından bugüne inşaat sektöründe yer alan Alpiş Group'un çalışmalarının yüzde 80'ini lüks konutlar oluşturuyor. Bursa'da faaliyet gösteren Alpiş Group'un yıllık cirosu 43 milyon lira. 


Grup, bugüne kadar Bursa'da yaklaşık bin konut ve yaklaşık 200 iş merkezi inşa etti. Diyarbakır'da yaptığı konut projeleriyle bu rakam 3 bini buluyor. Ortadoğuluların Bursa'ya olan ilgisini yeni projelerle çeşitlendirmeyi hedefleyen Alpiş, ön satış yöntemiyle inşaatlara başlamak istiyor. Butik projelerle öne çıkan Alpiş'te 300 kişi istihdam ediliyor. Alman nitelikli göç. kentsel dönüşüm .çalışmaları, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu gibi faktörlerle hareketlilik kazanacak Bursa'da özellikli projelere imza atan Alpiş, eıı son 72 dairelik Foresta Balat projesini tamamladı. Satış sürecinin devam ettiği projenin 96 dairelik ikinci etabına da mayıs ayı sonunda başlanacak. Butik standartlarda inşa edilen Foresta Balat'ta iki kapalı, bir açık havuz, iki farklı SPA, cep sineması, Türk hamamı, Fin hamamı gibi yaşam kalitesini yükseltecek, nitelikli ve fonksiyonel birimler yer alıyor. Foresta Balat yüksek mimar Hasan Sözüneri imzasını taşırken iç mimaride ise mimar Nedim Arda'nın tasarımlarının kullanıldığı proje 9 bin 500 metrekarelik alanda yer alıyor. Ata Bulvarı'nda hizmete sunulan Alpiş Plaza da firmanın iş merkezleri kategorisinde hayata geçirdiği projelerden bir tanesi. Grup, 23 Nisan mahallesinde de 84 dairelik konut projesine başlamaya hazırlanıyor. 


Alpiş Group, aynı zamanda gıda sektöründe de çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye'nin çeşitli yerinde şubesi bulunan Tavacı Recep Ustayı 2011 yılında Bursa'da faaliyete alan Alpiş Group, son olarak hissedarı olduğu Tavacı Recep Usta, İpek Koza Balo Salonu'nu bünyesinde barındıran Üçkaşık Gıda Ltd. Şti.'nin tamamını alarak, gıda sektörüne giriş yaptı. Bursa'da bulunmayan bir markayı daha kente kazandırmayı hedefleyen Alpiş Group, ana işi olan inşaat sektöründe çalışmalarına devam ederken yeni iş alanlarında da fizibilite çalışmalarım sürdürüyor. Bu çerçevede turizm sektörüyle de ilgilenen firma, otel işletmeciliğiyle de turizm sektöründe yer almayı planlıyor. 


Alpiş Yönetim Kurulu Başkanı SERTAÇ KARAALP Bursa'da modern konut üretim ihtiyacı doğdu Bursa'nm gelişen bir kent olması, modern konut üretimi ihtiyacını doğurdu. 

Türkiye genç bir nüfusa sahip. Kentsel dönüşüm de inşaat sektörünün önünün açık olduğunu gösteriyor. Ulaşıma açılacak İzmir-Bursa-İstanbul yolu da nitelikli konut projeleri açısından çeşitli fırsatlar barındırıyor. Biz de bu çerçevede Alp Residence, Alpiş Villaları, Alpiş Halitbey Tower, Foresta Balat ve birçok projeyi hayata geçirdik. Bugün yaklaşık 700 aile Alpiş Group tarafından inşa edilen konutlarda mutlu bir yaşam sürüyor. 


Dünya ek


Geri Dön