26 / 04 / 2024

Alrazz Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Alrazz Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Hısmam A M S Alrazzuqı tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.



Alrazz Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Hısmam A M S Alrazzuqı tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu. 


Alrazz Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek.  3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak, danışmanlık yapmak ve sözleşmeler düzenlemek.  5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  Şirket, amaç ve konusu ile ilgili hususları gerçekleştirmek için şirket faaliyetleri ile sınırlı olmak kaydıyla aşağıdaki hususlar ile de iştigal edebilir; a)Faaliyet konuları ile ilgili olarak, acenteler, mümessillikler, şubeler açmak ve pazarlamacılık faaliyetinde bulunmak. b)Faaliyet konuları ile ilgili olarak, yurtiçi ve yurtdışından makine ve ekipman kiralamak, satın almak ve satmak.  c)Faaliyet konuları ile ilgili olarak tesisleri kiralamak, satın almak, satmak ve işletmek.  d)Faaliyet konuları ile ilgili olarak her türlü menkul ve gayrimenkul mal ve araç edinmek, bunları işletmek, satın almak, satmak, ipotek almak ve vermek,gayrimenkulle müteallik, tevhit, ifraz, terk, irtifak hakkı tesisi ve benzeri tüm işlemleri yapmak, Şirketlin leh ve aleyhine ayni haklar tesis etmek.  e)Kendi ihtiyacı için para temini amacıyla yerli eya yabancı şirket ve bankalardan uzun, orta ve kısa vadeli krediler almak, müşterek borçlu ve müteselsil kefil olmak veya yalnızca kefil olmak. f)Faaliyet konuları ile ilgili olarak yerli ve/veya yabancı şirketler ile anlaşmalar yapıp, yurtiçi ve yurtdışında ihalelere girmek ve taahhütte bulunmak.



Geri Dön