20 / 04 / 2024

Alsabbagh Gayrimenkul Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsabbagh Gayrimenkul Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsabbagh Gayrimenkul Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Shadi Alshirazi Alsabbagh tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi'nde kuruldu.



Alsabbagh Gayrimenkul Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Shadi Alshirazi Alsabbagh tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu. 


Alsabbagh Gayrimenkul Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 7-Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 8- Siteler, plazalar, marketler depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; 9-Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu ve acenteliği yapmak. 10-Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar, kiraya verir. 11-Şirket ilgili mercilerden izin almak kaydıyla kamu ve özel kuruluşların personel, işçi, öğrenci, yolcu ve her türlü mal taşımacılığı ve benzeri hizmet alanında, şehir içi, şehirler arası otobüs, servis ve nakliye işletmeciliği yapabilir. Konusu ile ilgili araç, gereç, nakil vasıtaları alabilir, işletebilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, komisyonculuğunu yapabilir.  12- Şirket amacını gerçekleştirmek içn, her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde aynı ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak , intifa, sükna , gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı , kat mülkiyeti  tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashıhı , ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.   13-  Her türlü malın iç ve dış ticaretini yapmak.

Tescil ve Gazete Bilgileri



Geri Dön