19 / 04 / 2024

Alsancak Stadı'nda yenileme çalışmaları başladı!

Alsancak Stadı'nda yenileme çalışmaları başladı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, yenileme çalışmaları başlatılan Alsancak Stadı'nda incelemelerde bulundu. Alsancak Stadı'nda yenileme çalışmaları başladı...



Bu sezon maçlarını Alsancak Stadı'nda oynamayı planlayan Altay, Altınordu, Göztepe ve Karşıyaka yöneticileriyle statta bir araya gelen Koşar, zemin yenileme çalışmalarını inceledi. Koşar, federasyon olarak tüm kulüplere destek vermeyi sürdürdüklerini,  İzmir  için önemli olan Alsancak Stadı'nın yenilenmesine de katkı sağlamaya devam edeceklerini kaydetti.


Stadın kiracısı durumun bulunan Altay'ın kulüp başkanı Niyazi Konuşmaz da öncelikle zemini kaldırılan statta drenaj çalışmalarının ardından çim ekiminin yapılacağını söyledi.


Konuşmaz, stadın 15 Eylül'e kadar hazır olmasının planlandığını, maçlarını Alsancak Stadı'nda oynamak isteyen kulüpler adına yenileme çalışmaları için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ndan randevu talep ettiklerini ancak cevap alamadıklarını söyledi. 


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden destek istediklerini kaydeden Konuşmaz, "Sayın İzmir Büyükşehir belediye başkanımız stat yapılması düşünülen Örnekköy'deki arazinin belediyeye verilmesi halinde oraya stat yapabileceklerini söylemişti. İşte Alsancak Stadı burada, İzmir için çok önemli stadı onun da desteğiyle yenileyebiliriz" dedi.


AA


Geri Dön