25 / 04 / 2024

Alsancak ve Göztepe statlarının temelleri 9 Eylül'de atılacak!

Alsancak ve Göztepe statlarının temelleri 9 Eylül'de atılacak!

Başbakan Binali Yıldırım İzmir’in düşman işgalinden kurtulduğu anlamlı günde Alsancak ve Göztepe statlarının temellerini atacak.



Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Başbakan Binali Yıldırım'ın Alsancak Stadı ve Gürsel Aksel Tesisleri'nin bulunduğu araziye inşa edilecek yeni statların temelini İzmir'in düşman işgalinden kurtulduğu 9 Eylül'de atacağını müjdeledi. Stadın yapımında en büyük katkıyı koyan Binali Yıldırım'ın davete jet hızıyla karşılık verdiğini söyleyen Başkan Sepil, "Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin çalışmalarına şölen havasında başlayacağız" şeklinde açıklama yaptı. 


Sepil, "Şu an tesislerimizde sondaj çalışmaları sürüyor. En kısa zamanda Bülent Özkul Spor Salonu'da yıkılacakTorbalı Pancar'a inşa edeceğimiz Göztepe Spor Akademisi için onayı çıkan arazi de kasım ayında bize tahsis edilecek. 2 ya da 3 sene sonra A takımı Menderes Tekeli'ye taşıyacağız. Tesisleşmede önemli adımlar atıyoruz. Bizim için tesisleşme konusu çok önemli. Göztepe'yi güzel günler bekliyor" dedi.


Yeni Asır 


Geri Dön