26 / 04 / 2024

Alsancak yolları ne zaman onarılacak?

Alsancak yolları ne zaman onarılacak?

Alsancak Bornova Sokağı'ndaki caddeler ve çevresindeki yollarda 7 aydır asfalt çalışması yapılması bekleniyor. Peki yol çalışmaları tekrardan ne zaman yapılacak?



Alsancak'ın ana girişi olan ve Bornova sokağı olarak bilinen 1469 sokak ve çevresinde, yollar 7 aydır asfaltlanmayınca yağmurla çamur deryasına döndü. Alsancak 1469 sokakta İZSU tarafından gerçekleştirilen kanalizasyon altyapı çalışmalarının ardından aylardır asfaltlanmayan yollar, vatandaşları çamura mahkum etti. Üzeri kapatıldıktan sonra üst üste 4 kez tekrar tekrar kazılan yolların durumu nedeniyle vatandaşlar ve çevre esnafı canından bezdi.


Toz, toprak, çamur


Yağmur yağdığında yollar çamur deryasına dönerken, yağmursuz günlerde ise toza mahkum olan vatandaşlar, çalışmaların bir an önce tamamlanmasını istediler. İZSU'nun yanı sıra TEDAŞ, İZMİRGAZ ve TELEKOM gibi kurumların da yolları alt yapı için kazdığını belirten vatandaşlar, "Bunun koordinasyonunu kim yapıyorsa vatandaşa çile çektirmesin. Koordinasyon sıfır. Burası Türkiye'nin üçüncü büyük kendi İzmir'in göbeği ve bu manzaralar güzel kentimize yakışmıyor" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön