28 / 03 / 2024

Altan Elmas'tan 2 müşterisine bedava daire!

Altan Elmas'tan 2 müşterisine bedava daire!

Darbe girişimini püskürten halkın arasında kamuoyunun yakından tanıdığı işadamları da vardı. Sur Yapı’nın patronu Altan Elmas, üç kardeşi ve 500 işçisiyle demokrasi nöbetine çıkan isimlerdendi.



İnşaat sektörünün önemli temsilcilerinden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas o gün reklamcı Erol Olçok ve oğlunun şehit edildiği Boğaz Köprüsü'nde ülkenin geleceği için direnen isimlerdendi. 


2 TANE DAİREYİ BEDELSİZ VERECEĞİM

Altan Elmas;  "Çalışma arkadaşlarıma mesaj attım. Cumartesi sabahı saat 10:00 gibi İstanbul'daki 3 alışveriş merkezimizle tüm satış ofislerimizi açtık. AVM'lerdeki mağaza açılış oranı yüzde 90'ı geçti. Ulusal ve uluslararası markalar mağazalarını açtı. Hepsine tek tek teşekkürlerimi sunuyorum. 16 Temmuz sabahı, 'Eğer ben bugün bir tane bile olsa daire satabilirsem, Allah'ın izniyle bu ülkeye hiçbir şey olmaz' diye düşündüm ve adak adadım. Hamdolsun, hem cumartesi hem de pazar günü iki tane vatandaş bize, şirketimize ve ülkenin geleceğine güvenerek daire almaya geldi. Hem de Metrogarden AVM'deki satış ofisimizden yaptık satışlarımızı. Haberleri yok kendilerinin ancak ben o daireleri onlara hediye edeceğim. Bu bize Allah'ın bir lütfudur. Rabbim bize bunu nasip etti'' dedi. 



Sabah / Seda Tabak 



Geri Dön