23 / 04 / 2024

Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Yenileme Projesi’nde son durum!

Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Yenileme Projesi’nde son durum!

Mamak Belediyesi’nin ilçeye ve Ankara’ya değer katacak vizyon projelerinden biri olan Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi’nde çalışmalar son sürat devam ediyor, 870 konutun inşaatı hızla yükseliyor.




Mamak Belediyesi’nin ilçeye ve Ankara’ya değer katacak vizyon projelerinden biri olan Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi’nde çalışmalar son sürat devam ediyor. Geçtiğimiz ekim ayında temelleri atılan 870 konutun inşaatı hızla yükseliyor. Kentsel dönüşümün simgesi haline gelen ilçede, konutların yapımı devam ederken, yeni binalar için temel kazıları da tüm hızıyla sürüyor.Her geçen gün daha fazla değer kazanan ilçede gecekondu izleri siliniyor. 574 bin metrekarelik alanda inşaatları yüzde 15 seviyesine ulaşan projede 5420 konut yapılacak. Kentsel dönüşüm ile en büyük kazancı Mamaklıların elde edeceğinin altını çizen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, emlak ve inşaat sektörünün de kentsel dönüşüm projeleriyle hareket kazandığını kaydetti.

 

Şehircilikte çığır açıldı

Hedeflerinin her alanda yükselen bir ilçe inşa etmek olduğunu belirten Akgül, “Muhteşem bir yaşam alanı üzerine oturtulan proje ile üç mahallemizde yeni bir yaşam başlayacak. Proje kapsamında konutların yanı sıra, 4 adet cami, 2 adet ticaret merkezi, 4 adet okul, 1 adet (Aşevi) Kızılay Binası ve 2 adet sosyal kültürel tesis yapılacak. 5 ayrı konut tipi bulunan projenin yüzde 21’i konut, yüzde 57’si yeşil alan ve yüzde 22’si de imar yolları ve sosyal donatı alanlarına ayrıldı.Dönüşüm ile ilçemizin silueti güzelleşirken Mamaklıların yaşam standardı da yükselecek” dedi. 



Mamak Belediyesi





Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Mamak Belediyesi'nin ilçeye ve Ankara'ya değer katacak vizyon projelerinden Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi'nde çalışmalar son sürat devam ediyor. Geçtiğimiz ekim ayında temelleri atılan 870 konutun inşaatı hızla yükseliyor. 574 bin metrekarelik alanda inşaatları yüzde 15 seviyesine ulaşan projede 5 bin 420 konut yapılacak. Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Muhteşem bir yaşam alanı üzerine oturtulan proje ile üç mahallemizde yeni bir yaşam başlayacak. konutların yanı sıra, 4 cami, 2 ticaret merkezi, 4 okul da yapılacak" dedi. 


Sabah




Haber Hürriyet  Ankara  Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Mamak Belediyesi'nin Altıagaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi'nde çalışmalar devam ediyor. Geçtiğimiz Ekim ayında temelleri atılan 870 konutun inşaatı yükseliyor. Binaların yapımı devam ederken yeni yapılar için de temel kazıları sürüyor. 574 bin metrekarelik alanda inşaatları yüzde 15 seviyesine ulaşan pıojede 5 bin 420 konut yapılacak. Kentsel dönüşüm ile en büyük kazancı Mamaklılar'ın elde edeceğini savunan Mamak Belediye Başkam Mesut Akgül, emlak ve inşaat sektörünün de kentsel dönüşüm projeleriyle hareket kazandığını kaydetti. Hedeflerinin her alanda yükselen bir ilçe inşa etmek olduğunu belirten Akgül, "Üç mahallemizde yeni bir yaşam başlayacak. Proje kapsamında konutların yanı sıra, 4 cami, 2 ticaret merkezi 4 okul, 1 aşevi ve 2 sosyal kültürel tesis yapılacak. 5 ayrı konut tipi bulunan projenin yüzde 22'si konut, yüzde 57'si yeşil alan ve yüzde 22'si de imar yolları ve sosyal donatı alanlarına ayrıldı. Dönüşüm ile ilçemizin silueti güzelleşirken Mamaklıların yaşam standardı da yükselecek" dedi. 



Hürriyet Ankara



Haber Ankara Başkent'te şu şekilde yer aldı;


Mamak Belediyesi'nin ilçeye ve Ankara'ya değer katacak vizyon projelerinden biri olan Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi 'nde çalışmalar son sürat devam ediyor. 


Geçtiğimiz ekim ayında temelleri atılan 870 konutun inşaatı hızla yükseliyor. Kentsel dönüşümün simgesi haline gelen ilçede, konutların yapımı devam ederken, yeni binalar için temel kazdan da tüm hızıyla sürüyor. Her geçen gün daha fazla değer kazanan ilçede gecekondu izleri siliniyor. 574 bin metrekarelik alanda inşâatları yüzde 15 seviyesine ulaşan projede 5 bin 420 konut yapılacak. 


Kentsel dönüşüm ile en büyük kazancı Mamaklıların elde edeceğinin altını çizen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, emlak ve inşaat sektörünün de kentsel dönüşüm projeleriyle hareket kazandığım kaydetti. Hedeflerinin her alanda yükselen bir ilçe inşa etmek olduğunu beli iten Akgül. "Muhteşem bir yaşam alanı üzerine oturtulan proje ile üç mahallemizde yeni bir yaşam başlayacak. Proje kapsamında konutların yanı sıra,4 adet cami. 2 adet ticaret merkezi,4 adet okul, 1 adet (Aşevi) Kızılay Binası ve 2 adet sosyal kültürel tesis yapılacak" dedi.


Ankara Başkent 


Haber Bugün Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

MAMAK Belediyesi nin Altıagaç Karaağaç Huseyingazi Kentsel Yenileme Projesi'nde çalışmalar devam ediyor. Geçtiğimiz ekim ayında temelleri atılan 870 konutun inşaatı yükseliyor. Binaların yapımı devam ederken yeni yapılar için de temel kazılan sürüyor. 574 bin metrekarelik alanda inşaatları yüzde 15 seviyesine ulaşan projede 5 bin 420 konut yapılacak. 


Bugün 



Haber Posta Ankara Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Mamak Belediyesi'nin vizyon projelerinden biri olan Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi'nde çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz ekim ayında temelleri atılan 870 konutun inşaatı hızla yükseliyor. Kentsel dönüşümün simgesi haline gelen ilçede, konutların yapımı devam ederken, yeni binalar için temel kazıları da sürüyor. 

Her gecen gün daha fazla değer kazanan ilçede gecekondu izleri siliniyor. 574 bin metrekarelik alanda inşaatları yüzde 15 seviyesine ulaşan projede 5 bin 420 konut yapılacak. Kentsel dönüşüm ile en büyük kazancı Mamaklıların elde edeceğinin altını çizen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, emlak ve inşaat sektörünün de kentsel dönüşüm projeleriyle hareket kazandığını kaydetti. Hedeflerinin her alanda yükselen bir ilçe inşa etmek olduğunu belirten Akgül, "Muhteşem bir yaşam alanı üzerine oturtulan proje İle Uç mahallemizde yeni bir yasam başlayacak. Dönüşüm ile ilçemizin silueti güzelleşirken Mamaklıların yasam standardı da yükselecek" dedi. 



Posta Ankara


Geri Dön