29 / 03 / 2024

Altın Emlak'tan fuara özel kampanya!

Altın Emlak'tan fuara özel kampanya!

Altın Emlak, “Bayim Olur musun?” Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nda yerini aldı. 18 – 21 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR Expo Center’da düzenlenen fuarda Altın Emlak, ziyaretçilere emlak sektöründeki ‘Altın’ fırsatları paylaştı.



Markalı bir zincirin güvencesiyle iş kurmak isteyen binlerce girişimciye, hedeflerine ulaşabilme imkanı sağladıklarını belirten Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun; girişimcilere Bayim Olur Musun Fuarı’na Özel 15 bin TL + KDV kampanyasını sunduklarını söyledi. Hakan Erilkun, Altın Emlak temsilciliklerinin, dış tabelalarından, matbuatlarına, müşteri sözleşmelerinden, branda, afiş ve kartvizitlerine varıncaya kadar bütün görsel unsurları bedelsiz temin ettiklerini, kardan ise herhangi bir pay almadıklarını belirtti. 


Yatırımı İlk 6 Ayda Amorte Ediyor


Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun; girişimcilerin yaptığı yatırımları ilk 6 ayda amorte ettiğini ve verim temelli çalışma sistemiyle sınırsız kazanç imkanı sunulduğunu hatırlatarak şöyle devam etti: “Türkiye’deki tüm bayileri yalnızca portföy alışverişi amacıyla değil eğitim amacıyla da periyodik olarak bir araya getiriyor, piyasa hakimiyetinin yanı sıra mesleki bilgi anlamında da sürekli eğitimler veriyoruz. Altın Emlak Ailesi’ne katılan bayilere, mesleğin uygulamalı yönünü birebir öğretmek amacıyla ayrı Uygulamaya Yönelik Temel Eğitimler de veriyoruz.”


Geri Dön