29 / 03 / 2024

Altın Kuleler 4 bloktan meydana geliyor!

Altın Kuleler 4 bloktan meydana geliyor!

Altındağ'daki gecekondu düzenine son vermek için 10 farklı noktada kentsel dönüğüm çalışmalarını sürdüren Altındağ Belediyesi, bir dönem tamamen gecekonduların hakimiyeti altındaki Şükriye Mahallesi'nin çehresini 'Altın Kuleler" projesiyle değiştirdi.



Altındağ'daki gecekondu düzenine son vermek için 10 farklı noktada kentsel dönüğüm çalışmalarını sürdüren Altındağ Belediyesi, bir dönem tamamen gecekonduların hakimiyeti altındaki Şükriye Mahallesi'nin çehresini 'Altın Kuleler" projesiyle değiştirdi. Altındağ'daki pek çok mahalle gibi Şükriye Mahallesi de hızla değişime uğradı. Şükriye Mahallesi'nde yükselen modern konut projesi Altın Kuleler'e gösterilen ilgi belediyeyi memnun ediyor. Yeni sahiplerine kapılarını açmak için gün sayan Altın Kuleler, şehrin tam ortasında yer alıyor. 


DEĞERİ KATLANACAK 

Şükriye Mahallesi'nde gecekondu yıkımlarını tamamlayan Altındağ Belediyesi, yaklaşık 17 bin metrekare alanı gecekondulardan temizledi. Yıllarca gecekondularda yaşam mücadelesi veren Altındağlı vatandaşları yeni bir hayata kavuşturacak Altın Kuleler sayesinde, Ulucanlar Cezaevi Müzesi ile canlanan Şükriye Mahallesi'nin değerinin katlanması bekleniyor. Belediye yetkilileri, Altın Kuleler'in yaklaşık 12 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu olduğunu, 4 blok ve 460 daireden oluştuğunu açıkladı. 27 katlı her blokta 2'si panoramik olmak üzere 1 yük ve 1 yangın asansörü var. Panoramik asansörlerde ve seyir teraslarında şehri kuş bakışı seyretmek mümkün. 


ÇOCUKLAR UNUTULMADI 

Altın Kuleler'de çocuklar, kendileri için tasarlanan oyun alanlarında gönüllerince vakit geçirebilecek. Engelli rampa sistemlerinin de yer aldığı Altın Kuleler'in özel peyzaj düzenlemesi ise mahallelinin beğenisini kazandı. Altın Kuleler sakinleri, 24 saat özel güvenlik personeli ve kapalı devre kamara sistemiyle korunacak. 


Habertürk Ankara


Geri Dön