25 / 04 / 2024

Altın Kumsal İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Kumsal İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Kumsal İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Şentürk, Güray Şentürk ve Sevilay Şentürk ortaklığıyla 2 milyon 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Pendik, Çamçeşme Mahallesi'nde kuruldu.



Altın Kumsal İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Şentürk, Güray Şentürk ve Sevilay Şentürk ortaklığıyla 2 milyon 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de  Pendik, Çamçeşme Mahallesi'nde kuruldu.


Altın Kumsal İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane ve inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arsa ve araziler almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait varsa arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2 Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık artırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü il ihaleye çıkarılacak her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahüt etmek. 4- Türkiye Cumhuriyeti Devleti Bakanlıklarının ve Bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su kanalizasyon, doğal gaz, altyapı, üst yapı, dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihallerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale söleşme gereği işi yapmak ve teslim etmek. 



Geri Dön