19 / 04 / 2024

Altın Nesil Kilis Deluxe projesinde yüzde 8 indirim!

Altın Nesil Kilis Deluxe projesinde yüzde 8 indirim!

Altın Nesil AŞ tarafından inşa edilen Kilis Deluxe satışa çıktı. Kilis'in ilk ve tek markalı konut projesi olarak gösterilen Kilis Deluxe'de 2+1, 3+1.4+1 olmak üzere toplam 260 daireden oluşmakta.




Kilis'in merkezinde Altın Nesil AŞ tarafından inşa edilen Kilis Deluxe satışa çıktı. Kilis'in ilk ve tek markalı konut projesi olarak gösterilen Kilis Deluxe'de 2+1, 3+1.4+1 olmak üzere toplam 260 daireden oluşmakta. 


Kilis Deluxe'ün proje geliştirme ve pazarlama organizasyonu ise Metroport, Sembol İstanbul, Avenue Residence gibi bir çok projenin satış ve pazarlamasını yapan Buvan Yatırım tarafından gerçekleştirilmekte. 


36 ay 0 faiz imkanı sunan Kilis Deluxe. lansmana özel yüzde 8 indirim fırsatı sunuyor. Kilis'in yeni finans merkezi olmayı hedefleyen Kilis Deluxe'da. 5 bin 200 metrekarelik alışveriş merkezi, kiralanabilir 21 dükkan ve 1000 metrekarelik hipermarket alanı yer alıyor. 


Sosyal tesislerinde bay ve bayanlara ayrı ayrı kapalı yüzme havuzları, saunalar, spor ve spa salonları dizayn edilen projede ayrıca çocuklar için 2 adet kapalı yüzme havuzu, oyun odaları, bilardo salonu, masa tenisi ve cep sineması bulunuyor. 


Dünya




Geri Dön