19 / 03 / 2024

Altındağ Aktaş Mahallesi'nde kentsel dönüşüm devam ediyor!

Altındağ Aktaş Mahallesi'nde kentsel dönüşüm devam ediyor!

Ankara'da kentsel dönüşümün mimarı olan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çarpık yapılaşmanın önüne geçmekte kararlı. Başkan Tiryaki, Aktaş Mahallesi'nde de kentsel dönüşüm adına önemli mesafe kat etti.



Altındağlı vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Başkan Tiryaki, Aktaş Mahallesi'nde de kentsel dönüşüm adına önemli mesafe kat etti. 


Aktaş 1. ve 2. etap toplu konutları bitirilerek vatandaşlara teslim edilirken, Aktaş Mahallesi 3. 

etap Toplu Konutlan'nda çalışmalar son sürat devam ediyor. Yaklaşık 20 bin metrekarelik bir alan üzerinde yer alan yapılar, 6 blok ve 342 daireden oluşuyor. 2+1 ve 3+1 olarak yapan daireler Altındağ'ın gelişen yüzüne ayak uyduruyor. Çevre düzenlemesiyle de adından sıkça söz ettirecek olan Aktaş 3. Etap Toplu Konutları için bölgede yaklaşık 100 gecekondu yıkıldı. Yapılması planlanan sosyal donatı alanları ise bölgeye canlılık kazandıracak. Hızla yükselen modern yapılar, 2015 yılında yeni sahiplerine teslim edilecek. 


"Dönüşüm Altındağ'a çok yakışıyor" Altındağ'ın her geçen gün daha fazla değer kazanması için gece gündüz çalışan Başkan Tiryaki, bölgeye yaptığı yatırımlarla dikkat çekiyor. 


Tiryaki, attıkları her adımda Altındağlı vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için ne gerekiyorsa yapacaklarını dile getirdi. Bugüne kadar gerçekleştirdiği başarılı kentsel dönüşüm projeleriyle Altındağ'a değer kazandıran Başkan Tiryaki, bu konutların örnek yapüar olduğuna dikkat çekti. Tiryaki, ilçede mülkiyet sorununu giderdiklerini de sözlerine ekleyerek kentsel dönüşümün Altındağ'a çok yakıştığını söyledi. 

Ankara Son Söz


Geri Dön