24 / 04 / 2024

Altındağ Belediyesi vergi ödeme tarihlerini birleştirdi!

Altındağ Belediyesi vergi ödeme tarihlerini birleştirdi!

Vatandaşların memnuniyetini hep en ön planda tutan Altındağ Belediyesi, vergi ödeme tarihlerini birleştirdi. Çevre temizlik vergisi ile ilan ve reklam vergisi, bu ayın sonuna kadar ödenmesi gereken emlak vergisiyle aynı zaman diliminde ödenebilecek.




Altındağ Belediyesi’nden vatandaşlara büyük bir kolaylık daha… Vatandaşların memnuniyetini hep en ön planda tutan Altındağ Belediyesi, vergi ödeme tarihlerini birleştirdi. Çevre temizlik vergisi ile ilan ve reklam vergisi, bu ayın sonuna kadar ödenmesi gereken emlak vergisiyle aynı zaman diliminde ödenebilecek. Bu sayede vatandaşlar zamandan tasarruf sağlayacak. Altındağ Belediyesi vezneleri 28 Kasım Cumartesi ve 29 Kasım Pazar 2015 tarihlerinde de açık olacak.


Kredi kartlarına taksit imkânı


Altındağ Belediyesi, zamanı verimli kullanma adına bu önemli adımı atarken vatandaşlara ödeme kolaylığı da sunuyor. Altındağ Belediyesi tarafından tahsil edilen tüm vergiler kredi kartıyla ödenebildiği gibi word, bonus, maximum ve paraf kartlarıyla yapılan ödemeler takside bağlanabiliyor. Ödemelerden masraf, faiz, komisyon gibi hiçbir ek ücret talep edilmiyor.


Bankalar ve PTT devrede


Altındağ Belediyesi resmi internet sitesinden sıra beklemeden ödeme yapılabildiği gibi bankalara da vergi yatırılabiliyor. Vatandaşlar, Türkiye’nin her hangi bir yerinde bulunan Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank, Şekerbank ve Denizbank şubelerine T.C kimlik numaraları ya da vergi sicil numaralarıyla vergilerini rahatlıkla ödeyebiliyor. Vatandaşlar için her şeyin düşünüldüğü ödeme kolaylıkları arasında PTT de var. 226312 posta çeki numarasıyla ödemeler PTT şubelerinden de yapılabiliyor.


Altındağ Belediyesi


Geri Dön