29 / 03 / 2024

Altındağ Halil Şahin Çam Cami açıldı!

Altındağ Halil Şahin Çam Cami açıldı!

Hayırsever işadamı tarafından Üreğil Mahallesi’nde yaptırılan Halil Çam Cami ve Saliha Çam Kur’an kursu dualarla hizmete açıldı. Ali Okan Çam tarafından yaptırılan cami 700 kişi kapasiteye sahip. 4 ayda tamamlanan cami Selçuklu mimarisiyle inşa edildi.




Hayırsever işadamı tarafından Üreğil Mahallesi’nde yaptırılan Halil Çam Cami ve Saliha Çam Kur’an kursu dualarla hizmete açıldı. Ali Okan Çam tarafından yaptırılan cami 700 kişi kapasiteye sahip. 4 ayda tamamlanan cami Selçuklu mimarisiyle inşa edildi. Açılışa Mamak Kaymakamı Ali Mantı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Mamak Müftü Vekili Abdulkadir Özkaya, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cami açılışında konuşan Mamak Kaymakamı Ali Mantı; “İnsanın amel defteri ölünce kapanıyor ancak hayırlı bir eser bırakan insanların amel defteri kapanmıyor” dedi.

 

Camiler yenileniyor

Camilerin adeta bu toprağa vurulmuş bir mühür olduğunu dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Büyük bir kentsel dönüşümün yaşandığı Mamak’ta göreve geldiğimizde kendimize koyduğumuz hedeflerden biri de ilçemizde bulunan camilerin yenilenmesiydi. Bu gün hizmete sunduğumuz camimizin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 



Mamak Belediyesi




Geri Dön