25 / 04 / 2024

Altındağ'a 122 bin ton asfalt döküldü!

Altındağ'a 122 bin ton asfalt döküldü!

2014 yılında bir rekora imza attıklarını söyleyen Başkent Ankara Altındağ Belediye Başkan'ı Veysel Tiryaki, bu yıl Altındağ'ın yollarına 122 bin ton asfalt döktüklerini vurguladı.



Asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini belirten Altındağ'da imar çalışmaları tamamlanan Başkan Tiryaki, bir yandan da bordür ve tretuvar mahallelerde cadde ve sokak yollarını en yapım çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Tüm çakışa zamanda açan ve asfaltlamasını lışmaları yerinde denetleyen Başkan Tiryaki, çakışa zamanda açan ve asfaltlamasını yapan Altındağ Belediyesi, her açılan yolla birlikte yapılaşmayı da hızlandırıyor. 


Çalışmaları yerinde takip eden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, kentsel dönüşümün hızla sürdüğü ve gecekonduların yerini modern konutların aldığı Beşikkaya Mahallesi'ndeki asfalt çalışmalarını denetledi. 

Mahallenin genelinde bir yandan yol açma ve lışmaların durumu hakkında bilgi aldı. 


'ESKİDEN İKİ ARABANIN ZOR GEÇTİĞİ YOLLAR BUGÜN 30 METRE GENİŞLİĞİNDE BULVARLAR HALİNE GELDİ' 


2014 yılı Ekim ayı sonu itibariyle Altındağ genelinde 52 bin metre tül bordür ve 35 bin m2 trevutar döşendiğini aktaran Başkan Tiryaki, çalışmaların devam edeceğini aktardı. Altındağ'ın son yıllarda hızla geliştiğini ve gecekonduların yerini modern konutların aldığına dikkat çeken Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, imarı tamamlanan mahallelerde yeni yolların açılması ile de Altındağ'ın görüntüsünün tamamen değiştiğini vurguladı. Yeni yol açımlarıyla birlikte asfalt ve kaldırım çalışmalarını da aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Başkan Tiryaki, Altındağ'ın her mahallesine girildiğini, açılan tüm yeni yolların hızla asfaltlandığını, eskiden iki arabanın zor geçtiği yolların bugün 30 metre genişliğinde bulvarlar haline geldiğini sözlerine ekledi. 


2014 yılı Ekim ayı sonu itibariyle Altındağ genelinde 52 bin metre tül bordür ve 35 bin m2 trevutar döşendiğini aktaran Başkan Tiryaki, çalışmaların devam edeceğini aktardı. 


haber Vaktim


Geri Dön