26 / 04 / 2024

Altındağ'da 2014'te 35 kilometre yol yapıldı!

Altındağ'da 2014'te 35 kilometre yol yapıldı!

Gerçekleştirilen yol açım çalışmalarında Am köylere ağırlık verildi. Aydıncık, Gicik, Kavaklı ve Peçenek köylerinde açılan yeni yollar sayesinde, köylerin şehir merkeziyle bağlantısı kolaylaştı ve mesafe kısaldı.



Altındağ'ın tüm mahallelerinde 35 kilometre yol açtı. Gerçekleştirilen yol açım çalışmalarında Am köylere ağırlık verildi. Aydıncık, Gicik, Kavaklı ve Peçenek köylerinde açılan yeni yollar sayesinde, köylerin şehir merkeziyle bağlantısı kolaylaştı ve mesafe kısaldı. Şehir merkezinde ise yol açma çalışmaları ağırlıklı olarak Alemdağ, Başpınar, Beşikkaya, Doğantepe, Gültepe, Çamlık ve Ali Ersoy Mahallelerinde gerçekleştirildi. 

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Altındağ'ın tüm mahallelerinde yeni yollar açtık ya da var olan yolları genişlettik. Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızına göre, her mahallemizde çalışma gerçekleştirdik. Durmaksızın yolumuzda ilerlemeye devam ediyoruz" dedi. 

Başkan Tiryaki çalışmaların yalnızca yol açmak ya da genişletmekle sınırlı kalmadığını, açılan tüm yolların asfaltlandığına dikkat çekerek, 2015 yılında ilçe genelinde geniş kapsamlı bir asfalt çalışması gerçekleştireceklerinin de müjdesini verdi.


Ankara Bülteni


Geri Dön