19 / 04 / 2024

Altındağ'da 4 farklı mahallede çarşı ve düğün sarayı inşa ediliyor!

Altındağ'da 4 farklı mahallede çarşı ve düğün sarayı inşa ediliyor!

Altındağ Belediyesi tarafından Doğantepe, Başpınar, Gültepe ve Karapürçek Mahalleleri’nde yapılan çarşı ve düğün sarayı projeleri hayata geçiyor. Bir bir tamamlanan yatırımlar Altındağlıların hizmetine sunuluyor.



Doğantepe Mahallesi’nde güneş gibi parlayan çarşı ve düğün sarayı projesi tamamlandı. Tesisin alt katında hizmet verecek olan Yunus Market’in açılışı, Altındağlıların katıldığı bir törenle gerçekleşti. Marketin açılış kurdelesini Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki kesti. Açılışa Altındağlıların hayır duaları eşlik etti. Kısa bir süre sonra diğer bölümleri de hizmete girecek olan yatırım, Altındağlılar tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.


“Bu çarşı büyük bir eksikliği ortadan kaldırdı.”


Başkan Tiryaki törende yaptığı konuşmada, Altındağ’daki gelişimin büyük bir hızla devam ettiğini, her geçen gün Altındağ’da yeni işletmeler açıldığını söyledi. Altındağ’daki dönüşümün herkes tarafından takip edildiğini dile getiren Başkan Tiryaki, bölge esnafının her zaman yanında olacaklarını söyledi. Tiryaki, Doğantepe Mahallesi’ne yapılan çarşının büyük bir eksikliği ortadan kaldırdığını vurgulayarak “Yapılan bu çarşılar Altındağ’ın daha modern bir hale gelmesine katkı sağlayacak. Gültepe, Başpınar ve Karapürçek Mahallesi’ne yaptığımız çarşılarda da son aşamaya gelindi. Çok yakında bu çarşılar da hizmete girecek. Altındağ’a hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.


Başkan Tiryaki, kısa bir süre sonra bölgeye yapılacak olan parkın, düğün salonunun ve kapalı pazar alanının müjdesini de vatandaşlarla paylaştı.


Tesiste her detay titizlikle düşünüldü.

 

Doğantepe Mahallesi’nin artan ihtiyacına cevap verecek “Çarşı ve Düğün Sarayı” tesisinin inşaatı tamamlandı. Cemil Meriç Kültür Merkezi’nin tam karşısında bulunan dev tesis, toplamda 4200 metrekare alan üzerine kurulu… Bodrum katın üzerine 2 kattan kurulu olan tesisin ilk katı alışveriş merkezi, ikinci katı ise düğün salonu olarak hizmet verecek. 800 metrekare alan üzerine dizayn edilen düğün salonunda her tür detay titizlikle düşünüldü. Tesiste ziyaretçilerin rahat edebilmesi için açık bir de otopark bulunuyor.

Altındağ Belediyesi


Geri Dön